Showbiz, Stiri

Silvia Sârbu: Avem o relație de doi ani!

S-au cunoscut, s-au iubit, s-au căsătorit, dar au divorţat cu scandal. Amândoi sunt nume în muzica românească, dar drumurile lor s-au despărţit după ce soţul a aflat de infidelitatea ei.

Aşa ar putea fi descrisă pe scurt povestea dintre Silvia Sârbu şi Andrei de la trupa Alb-Negru. Silvia a vorbit despre motivele pentru care mariajul ei cu Andrei s-a terminat atât de repede. Mai mult, cântăreaţa spune că este implicată într-o relaţie de aproximativ doi ani.

“Fiecare poveste este diferită şi cred că trebuie să găseşti în sinea ta nişte explicaţii. Trebuie să te împaci cu tine şi realizezi că dacă nu te ajuţi tu pe tine, atunci nimeni nu te va ajuta. Răspunsul este în fiecare în parte. Eu nu mi-am spus partea de poveste pentru că nu este genul meu. Eu am luat toată vina asupra mea. Când doi oameni ajung la divorţ, atunci problema este undeva la mijloc. Eu nu zbor din floare în floare şi am avut relaţii stabile. Am o relaţie de doi ani şi nu ne ştie nimeni pentru că el nu este persoană publică”, a spus Sylvia Sîrbu, astăzi, la emisiunea “Răi Da’ buni”.