Politic, Stiri

Sibienii au inceput sa prinda curaj! O noua scrisoare adresata primarului Klaus Iohannis! “Nu toti avem norocul tau!”

Tanara din Sibiu care i-a adresat miercuri o scrisoare deschisa primarului Klaus Iohannis revine cu o noua epistola, anuntand ca tot mai multi sibieni au inceput sa isi exprime nemultumirile fata de modul in care este administrat orasul.

61568456

De data aceasta, Corina Mirela Todor se adreseaza si colegilor de alianta ai edilului, printre care Vasile Blaga. Tanara sustine ca primarul Sibiului nu trateaza cu aceeasi seriozitate toate zonele orasului. In plus, autoarea scrisorii sustine ca liderii ACL au dat dovada de o atitudine anti-nationala in legatura cu nominalizarea Corinei Cretu pentru un portofoliu de comisar european.

“Domnule Klaus Iohannis,

Sibienii au inceput sa prinda curaj si sa isi exprime nemultumirile legate de tine si de noii tai prieteni, impreuna cu care vad ca lupti mai degraba impotriva Romaniei, decat pentru interesul national.

Poate ca multi se intreaba ce motive de revolta avem, pana la urma locuim intr-un oras frumos, care a fost declarat capitala culturala europeana in anul 2007. Acestor persoane, care probabil stiu de Sibiu doar din presa, sau care au vizitat pentru o perioada scurta orasul nostru, le spun ca da, orasul are un centru frumos, dar nu toti sibienii locuim in centru. Nu toti sibienii avem norocul tau, domnule Klaus Iohannis, de a cumpara din economii vile in zone bune ale orasului, la fel cum nu toti beneficiem de limuzine de lux puse la dispozitie cu titlu gratuit.

Ca primar, mi-ai dovedit ce poti face; nu imi doresc sa aflu si ca Presedinte al Romaniei. Am vazut in ultimele zece zile cat de putin, tu si Vasile Blaga, va iubiti tara si ca nu va pasa de interesul national. In loc sa sustineti pozitia tarii noastre, pentru a obtine un post de comisar european cat mai bun, ati incercat sa sabotati demersul Guvernului. Un adevarat patriot nu ar face acest lucru niciodata.

Acum, cand eforturile voastre au dat gres, ma astept sa va cereti scuze pentru cum ati incercat sa dezinformati oficialii de la Bruxelles. Ma bucur ca dupa evenimentele din vara lui 2012, cand actualii tai parteneri, Klaus, au bombardat institutiile europene cu minciuni, oficialii straini au invatat sa nu mai aiba incredere in informatiile pe care le primesc de la Traian Basescu si oamenii sai.

Domnilor Iohannis si Blaga, stiu ca va este greu sa recunoasteti atunci cand adversarii vostri reusesc ceva bun pentru tara noastra, dar macar acum, data fiind miza, incercati sa o faceti. Mi-e teama insa ca ticalosia voastra nu are limite.”, a scris tanara.