Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Si-a tras iubit de nasul ei! Andreea Tonciu:”Este un sarut patimas cu…”

Andreea Tonciu n-a suspinat prea mult timp dupa cei sase ani petrecuti cu Nicolae Mitea. La nici doua luni de la despartirea definitiva, bruneta are acum un iubit de nasul ei.

61604829.jpg

Schimbarile din viata Andreei Tonciu, respectiv despartirea de Mitea si operatia de micsorare a nasului, au facut-o pe bruneta sa-si schimbe si atitudinea. Doar naravul pare de neclintit. La intalnirea cu paparazzi cancan.ro, bruneta nu s-a abtinut de la flirturi si complimente la adresa acestora, desi spune ca are un iubit. Andreea a postat pe pagina sa de socializare o fotografie in care buzele sale sunt imperecheate cu ale unui barbat misterios. Desi se speculase ca noul ei iubit ar fi propriul medic stomatolog, libanezul Ahmad Jbara, Tonciu a negat orice legatura sentimentala cu acesta.

61604828

“Un sarut patimas! Il tin in secret pe cel cu care m-am sarutat. Nu pot sa comentez viata mea personala. Nu e Mitea, este altcineva in viata mea. Nu vreau sa vorbesc despre un trecut care chiar nu mai reprezinta un interes. Sunt foarte fericita in stadiul in care sunt acum.”, le-a raspuns Andreea paparazzilor cancan.

61604827
Simtind ca a luat-o gura pe dinainte, Tonciu a incercat sa dreaga busuiocul in momentul in care a fost intrebata cum a fost cucerita “Dar cine a zis ca am iubit…?”, a completat bruneta, amuzata de propriile cuvinte.