Social, Stiri

Şi-a omorât din greşeală cel mai bun prieten, la vânătoare

Un vânător care şi-a omorât din greşeală cel mai bun prieten şi a fugit este căutat de poliţişti, jandarmi şi localnici în judeţul Bihor. Tânărul şi-a împuşcat prietenul în timp ce se aflau la o vânătoare de mistreţi. Când a realizat ce-a făcut, bărbatul a dispărut. Tatăl său îl imploră să se întoarcă acasă şi să se predea.

si-a-omorat-cel-mai-bun-prieten-la-vanatoare-din-greseala-acum-parintii-si-rudele-lui-sunt-275450

Tânărul care şi-a pătat mâinile cu sângele prietenului său -după ce l-a împuşcat din greşeală la vânătoare este căutat de aproape 100 de jandarmi, poliţişti şi localnici pe dealurile din comuna bihoreană Ineu.

După tragedie, vânătorul a fugit fără să se mai uite în urmă şi oamenii legii presupun că se ascunde în pădurea pe care o ştia ca în palmă.

Martor la crimă a fost un bărbat care îi însoţea la vânătoarea de mistreţi. Acesta confirmă că nenorocirea s-a întâmplat din greşeală şi spune că vânătorul a intrat în stare de şoc când a relizat ce a făcut.

Rudele vânătorului se tem ca acesta să nu facă vreun gest necugetat. Cu atât mai mult cu cât are asupra lui două puşti de vânătoare.

Cine are informaţii despre tânărul dispărut este rugat să anunţe poliţia.