Social, Stiri, Ultima Ora

Şi-a găsit mama după 28 de ani, cu ajutorul poliţiştilor. Tânăra a fost abandonată de tatăl său la un orfelinat din Braşov

O femeie din judeţul Mehedinţi şi-a găsit mama după 28 de ani cu ajutorul poliţiştilor. Tânăra a fost abandonată de către tatăl său într-un orfelinat din Braşov la vârsta de un an.

si-a-gasit-mama-dupa-28-de-ani-cu-ajutorul-politistilor-tanara-a-fost-abandonata-de-tatal-sau-la-un-287034

Poliţia Braşov a fost sesizată în 3 noiembrie tânăra în vârstă de 29 de ani care i-a rugat să îi găsească mama. Mama tinerei a fost găsită marţi în judeţul Vrancea.

“În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, ieri (marţi – n.r.) s-a reuşit găsirea în judeţul Vrancea a mamei, în vârstă de 51 ani, care îşi căuta de asemenea fiica. Poliţiştii au finalizat astfel cu succes cercetările în acest caz, prin reîntregirea unei familii după 28 de ani”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, potrivit Mediafax.

Poliţiştii braşoveni au început căutările pornind de la evidenţele Maternităţii Braşov şi de la centrul de plasament unde fata a crescut.

În 1986, un braşovean şi-a abandonat fetiţa de doar un an la un orfelinat din oraş. Deşi pe certificatul fetiţei erau trecute numele ambilor părinţi, în urma unui conflict conjugal, bărbatul a abandonat copilul la orfelinat, susţinând că nu este al său.

Niciunul dintre părinţi nu a mai luat vreodată legătura cu fata. Mama fetei a divorţat şi a plecat cu ceilalţi copii pe care îi avea în judeţul Vrancea. În prezent, are încă opt copii din mai multe căsătorii.

După ce a crescut, fata a plecat din centrul de plasament din Braşov şi a ajuns în judeţul Mehedinţi, unde este căsătorită şi are, la rândul său, patru copii. Atât fiica, cât şi mama, care s-au revăzut marţi după 28 de ani, au preferat să-şi păstreze anonimatul.