International, Stiri

Şi după divorţ există viaţă… Mai ales în cazul lui Katie Holmes

Secretele vedetei cu cele mai frumoase picioare

katie_holmes3_10865400

Katie Holmes a făcut senzaţie cu picioarele ei tonifiate săptămâna trecută la emisiunea „Good Mornig America”, de pe postul american ABC, unde actriţa de 34 de ani a dezvăluit că se menţine în formă cu ajutorul atletismului şi ciclismului.

De asemenea, fosta soţie a lui Tom Cruise – cu care are o fetiţă în vârstă de şapte ani, Suri – a alergat la maratonul din New York cu trei ani în urmă şi urmează un program riguros de exerciţii de rezistenţă de patru ori pe săptămână şi practică yoga.

katieholmes116628588_59520900

Pentru tonifierea picioarelor, exerciţiile de wall-sits sunt ideale. Sprijiniţi-vă cu spatele de un perete, cu picioarele puţin depărtate, apoi lăsaţi-vă uşor pe vine, cu spatele lipit de perete şi cu picioarele bine înfipte pe sol, până ce coapsele ajung să fie paralele cu podeaua. Nu vă arcuiţi spatele şi menţineţi poziţia cât mai mult posibil, din ce în ce mai mult cu fiecare exerciţiu.

Katie Holmes, în vârstă de 34 de ani, a devenit cunoscută pentru rolul din serialul TV „Dawson’s Creek” şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul „Batman – Începuturi/ Batman Begins” (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

 

 

blank