Featured, Life

Și-a ajutat nevasta să-și ia viața ca să încaseze 1,4 milioane de dolari

 

 

Caz şocant în Queensland, Australia. Un bărbat de 69 de ani riscă să petreacă ani grei după gratii după ce anchetatorii au descoperit că şi-a convins soţia să se sinucidă. Graham Morant urma să încaseze 1,4 milioane de dolari, fiind singurul beneficiar al poliţei de asigurare.

Jennifer Morant (56 de ani) suferea de durere cronică, însă boala nu era în fază terminală atunci când a decis să-şi pună capăt zilelor, scrie BBC.

Înainte de a fi găsită fără suflare în maşina sa, australianca i-ar fi mărturisit unui prieten: “Trebuie să mă sinucid, iar Graham mă va ajuta”. Femeia de 56 de ani a fost găsită fără suflare în noiembrie 2014, în maşina ei. Lângă cadavru era şi un bileţel pe care scria “Te rog nu mă resuscita”.

Procurorii au deschis o anchetă, iar soţul bănuit că şi-ar fi convins nevasta să se sinucidă a ajuns în faţa judecătorilor. Acesta urma să primească banii pe asigurarea de viaţă a soţiei, iar suma se ridică la 1,4 milioane de dolari.

Cazul este judecat de Curtea Supremă din Queensland. Bărbatul a negat acuzaţiile, însă dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă dură . Sentinţa finală este programată pentru 19 octombrie.

blank