Showbiz, Stiri

Showbizul românesc este invadat de mineri, contabili şi… popi

Adevăratele meserii ale celebrităţilor din România

nicoleta-luciu

 

Există vedete care fac muzică, actorie sau televiziune de când se ştiu, dar şi altele care au intrat în câmpul muncii prestând joburi… mai puţin strălucitoare şi abia apoi au schimbat macazul. Luând la puricat CV-urile celebrităţilor, descoperi că unele dintre ele ştiu nu doar să cânte sau să prezinte emisiuni de succes, ci şi să sudeze, să dea cu târnăcopul, să facă injecţii sau să plombeze dinţi.

Luciu ştie să facă injecţii

După ce a absolvit Colegiul Victor Babeş, sexy Nicoleta Luciu a intrat în sistemul medical. A lucrat doi ani la o secţie de Chirurgie şi alţi trei la Terapie Intensivă. Îşi aminteşte că doctorii îi interziseseră să poarte decolteu la muncă şi, ca să “compenseze”, avea halate foarte scurte.

Cântăreţul Radu Ile a lucrat 8 ani în minaVulcan, Romică Ţociu a fost sculer-matriţer, iar Jean Paler a fost bijutier în perioada comunistă. Mulţi nu ştiu că Mihai Trăistariu putea să fie profu de mate. A terminat Facultatea de Informatică de la Iaşi şi visa să se facă profesor de mate. Teo Trandafir a reuşit şi a fost profesor de limba engleză la Liceul George Enescu din Bucureşti, după ce a absolvit Facultatea de Limbi Străine. Costi Ioniţă este stomatolog la bază, iar Nicolae Guţă sudor-instalator şi a dat cu târnăcopul la CFR. Andreea Ibacka şi Dan Negru sunt contabili, iar Mihai Gâdea şi Cristian Tabără sunt celebri popi din showbiz: unul adventist, celălalt ortodox.

 

 

blank