Shakira
Showbiz

Shakira nu a mai putut suporta! Artista a contactat poliția catalană, după mai multe zile de coșmar trăite la Barcelona

Shakira (45 de ani) trece printr-o perioadă extrem de dificilă după despărțirea de Gerard Pique (35 de ani), alături de care a format un cuplu vreme de 12 ani.

Celebra artistă plănuiește să se mute în Miami, dar până atunci a mai rămas o perioadă în Barcelona. După ce s-a trezit cu mai multe mesaje ironice în fața casei din Columbia, sud-americanca a început să fie hărțuită și la vila unde locuia până nu de mult cu fotbalistul Barcelonei.

Shakira a contactat poliția catalană după zilele de coșmar trăite la Barcelona

Conform The News, Shakira primește în mod continuu scrisori în cutia poștală de la diverși admiratori. Multe dintre ele conțin avansuri, din moment ce artista nu se mai află acum în nicio relație.

În plus, columbianca a fost și urmărită de câțiva bărbați, lucru ce a făcut-o să ia atitudine și să contacteze autoritățile. Shakira s-ar fi plâns polițiștilor catalani de hărțuiala la care a fost supusă constant în ultimele zile.

Adio, Spania! Shakira se mută la 7.500 km de Pique. Cum arată vila de 16 milioane de euro
Jurnaliștii de la elnacional.cat au scris că artista se va muta din Spania în SUA, la Miami, acolo unde merge în dese rânduri în scop profesional și unde deține o vilă luxoasă, în valoare de aproximativ 16 milioane de euro.

Shakira a vrut să vândă vila în repetate rânduri, însă nu a primit suma solicitată, astfel că aceasta a rămas în posesia ei. Proprietatea se află lângă plaja din Miami și la un moment dat a fost închiriată cu 45.000 de euro pe lună.

Vila a fost construită în 1951 și cumpărată de cântăreață, în urmă cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafața totală este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.

7544 km este distanța de la Barcelona la Miami