Showbiz, Stiri

Sfâşiată! Antonia plânge de dorul fetiţei sale!

Cântăreaţa nu a mai văzut-o pe Maya de patru luni

antonia-maya-480x480

 Antonia plange de dorul fetitei sale pe care nu a mai vazut-o de patru luni. Ultima oara s-au intalnit in luna august, de ziua micutei, iar de atunci Maya se afla in grija bunicilor din partea tatalui, in Italia.

Antonia si-a dat frau liber sentimentelor si a plans in timpul unui interviu de dorul fetitei sale. “Imi este dor de cea mica, de Maya. As vrea sa se rezolve toata problema asta, sa nu fie nicio drama, e aiurea”, spune ea.

antonia-maya-1-480x480

In realitate, Antonia isi poate vedea oricand copilul, insa doar in Italia. Tocmai de aceea, artista spune ca vrea sa o aiba permanent aici, in Romania, unde isi desfasoara si activitatea profesionala.

„Eu incerc sa ma duc acolo, dar este altceva cand ai copilul langa tine, pentru ca daca mereu ma duc acolo, pentru mine e ca si cum m-as duce in vizita. Mi-ar placea ca de Craciun sa o pot avea. Mi-ar placea sa plec intr-o vacanta cu ea, pentru ca inca nu m-am dus”, a declarat Antonia.

antonia-Vincenzo_Castellano11

Situatia divortului dintre Antonia si Vincenzo Castellano nu este clarificata inca. Cei doi sunt separati, insa nu si divortati legal. Ar urma astfel lupta pentru custodia fetitei lor, iar multi i-ar da sanse de castig tatalui, tinand cont de faptul ca relatia extraconjugala a Antoniei cu Alex Velea a fost expusa prea mult in presa in ultimul an.

blank