Sfârşit tragic
Social

Sfârşit tragic pentru o femeie din Vâlcea. A fost ucisă de câinele vecinilor

Sfârşit tragic. O femeie din judeţul Vâlcea a fost ucisă de câinele vecinilor. Animalul a scăpat din lanţ şi a muşcat-o de picior şi mână. Din cauza rănilor suferite, femeia a murit.

Sfârşit tragic pentru o femeie din Vâlcea. Aceasta a murit după ce a fost ucisă de câinele vecinilor săi. Tragedia s-a petrecut în comuna Stoeneşti, judeţul Vâlcea. Femeia a mers la vecinii săi pentru a-şi lua o găină. În momentul în care a văzut-o în curte, unul dintre Rottweilerii vecinilor s-a repezit şi a rupt lanţul cu care era legat. Acesta a muşcat-o pe femeie de picior şi mână. Victima suferea de varice şi a pierdut mult sânge în urma muşcăturilor.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Băieţel de 3 ani din Mangalia, ucis de câinele familiei
Un băiat de doar trei ani din Mangalia şi-a pierdut viaţa, după ce a fost muşcat de câinele familiei. Este vorba despre un câine din rasa Presa Canario, în vârstă de cinci ani.

Poliţiştii şi medicii au fost alertaţi printr-un apel la 112. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, copilul nu a rezistat. Patrupedul stătea într-un ţarc, iar la un moment dat bunica copilului s-a dus să-l hrănească. Băieţelul s-a strecurat printre picioarele ei şi a intrat la căţel. Animalul s-a speriat şi l-a muşcat de cap. Rudele au sunat imediat după ajutor, dar a fost prea târziu.

Băieţelul de trei ani era singurul copil al familiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal. Poliţiştii şi procurorii urmează să ia toate măsurile ce se impun în acest caz.