Showbiz, Stiri

În sfârşit are banii pentru a se transforma în femeie

Naomy îşi va face operaţia de schimbare de sex în Thailanda, cu 8.000 de euro

61266533

Naomy mai are trei luni până îşi va vedea visul împlinit. Dupa sapte ani de tratamente hormonale, transsexualul se va supune operatiei de schimbare de sex si nimic nu-l sperie, chiar daca recuperarea e destul de complicata si complexa.

Dupa o perioada destul de grea, in care a fost supus multor incercari si a trecut prin multe momente dificile, iata ca lucrurile incep sa se aseze, in viata lui Naomy. Transsexualul traieste de mai bine de doi ani in Elvetia, canta intr-un bar, unde castiga cat sa-si poata duce traiul si, unde mai pui, ca a reusit sa faca si o serie de economii. Iar banii au o destinatie precisa, mai exact o vor ajuta pe Naomy sa-si indeplineasca cel mai mare vis:

61417440

“In februarie m-am programat la operatia de schimbare de sex. O fac in Thailanda si costa 8.000 de euro. Este tot ce-mi doresc cel mai mult pe lume, sa devin femeie si pentru asta m-am luptat in ultimii ani. Am facut tratamente hormonale sapte ani si sunt foarte multumita de rezultate, dar a venit vremea sa fac si pasul cel mare. Abia astept”, a povestit Naomy în presa mondenă. Desi interventia chirurgicala este una destul de dificila, transsexualul nu are nici cea mai mica temere, asteptand cu nerabdare clipa in care se va interna, la clinica respectiva:

 “Va trebui sa stau o luna in spital, pentru recuperare. Dupa care, inca trei luni de recuperare la domiciliu. Nu stiu exact ce implica, stiu doar ca va trebui sa fac multe exercitii cu vibratorul. Nu ma intereseaza efectele secundare sau riscurile, eu imi doresc cel mai mult in viata sa devin femeie si atat”, a mai spus Naomy.

blank