Actualitate, Stiri

„Sexy-violatoarea”, scandal monstru într-un hotel

ruzt (4)

Nici puşcăria nu o mai sperie! La nici două luni de când a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare, Luminiţa Perijoc nu poate sta departe de necazuri. Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a o potoli pe tulceanca furioasă, care îşi descărca nervii în incinta unui hotel.
Incidentul a avut loc vineri seară, puţin după ora 21.00. Aflată în faţa unui hotel din Tulcea, Luminiţa Perijoc s-ar fi enervat teribil după ce s-ar fi lovit de refuzul a doi taximetrişti, speriaţi, probabil, de “reputaţia” brunetei. Ea ar fi vrut să ajungă acasă, la mama ei, la aproximativ 10 kilometri de Tulcea, în satul Cataloi, însă şoferii i-ar fi spus că nu au rovinietă şi nu pot ieşi cu maşina din oraş. Înfuriată, Luminiţa Perijoc a intrat în hotel şi a făcut un scandal uriaş. Pentru că nu s-au putut înţelege deloc cu femeia, angajaţii hotelului au solicitat intervenţia poliţiştilor.

Surse din cadrul Poliţiei Tulcea au precizat pentru Click! că Luminiţa Perijoc a fost amendată de oamenii legii pentru tulburarea liniştii publice. Dacă nu stă departe de problemele cu legea, bruneta ar putea ajunge după gratii. Şi asta, pentru că a fost condamnată recent la patru ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor comisă asupra taximetristului Nicu Stan. Atunci, tulceanca, în vârstă de 32 de ani, a primit un termen de încercare de 7 ani.

A băgat groaza în taximetristul Nicu

1În urmă cu aproape doi ani, frumoasa tulceancă a fost acuzată de taximetristul Nicu Stan că a tăbărât pe el, imediat ce l-a invitat în casă. Bărbatul, însurat şi cu trei copii, s-a plâns oamenilor legii că, în noaptea de 22 spre 23 august, Luminiţa Perijoc l-a lovit cu un cuţit şi l-a supus la perversiuni sexuale. Violul nu a fost probat, astfel că Luminiţa a fost condamnată pentru tentativă de omor.


loading...