International, Stiri

Sexy şi rea, pentru prima oară pe coperta revistei Playboy!

Vedeta a lăsat să „scape” prima poză realizată pentru Playboy

kate-moss-playboy

Dupa ce a fost dezvaluit ca ea va fi cea care va aparea in ipostaze mai mult decat sexy pe coperta si in paginile numarului aniversar al revistei playboy, a iesit la iveala una dintre fotografiile pe care Kate Moss le-a realizat pentru celebra revista cu iepurasi.

kate-moss-playboy1

Intinsa pe podea si cu o privire de felina indreptata catre obiectiv, Kate Moss isi face debutul in paginile revistei Playboy. Desi nu sunt multe femeile care ar alege sa-si marcheze aniversarea varstei de 40 de ani dezbracandu-se, supermodelul a facut-o! Iar presa britanica a reusit sa intre in posesia acestei imagini mai mult decat graitoare.

kate-moss-playboy2

Kate Moss – care va implini pe 16 ianuarie varsta de 40 de ani – apare purtand o pereche de urechi de iepuras, deja iconicul corset Playboy bunny, mansete albe, guler, codita si o pereche de pantofi cu tocuri inalte.

kate-moss-playboy3

La vedere sunt doua dintre tauajele supermodelulului – luna de pe glezna stanga si litera P pe sold (tatuaj despre care s-a spus ca ar fi fost facut pentru fostul ei iubit, rocker-ul Pete Doherty).

Kate Moss si-a exprimat foarte clar dorinta de a-si celebra trecutul tumultos printr-o aparitie surpriza pe coperta aniversara a revistei Playboy, dar si printr-un pictorial fierbinte ce va putea fi admirat in paginile aceleiasi editii.

Actualmente casatorita cu muzicianul Jamie Hince, Kate are un copil in varsta de 11 ani, Lila Grace, rod al iubirii dintre ea si Jefferson Hack.

Cu toate ca aparitia ei in Playboy ar fi trebuit sa ramana secreta pana la momentul in care revista va fi disponibila pentru achizitionare, hairstylist-ul vedetei, Oribe Canales, a dezvaluit accidental in iunie faptul ca supermodelul pozase deja pentru fotografii Marcus Pigott si Mert Atlas.

kate-moss-playboy4

Apoi Jimmi Jellinek, directorul editorial Playboy, a dezvaluit publicatiei Times ca ea reprezinta alegerea perfecta pentru numarul aniversar al revistei cu iepurasi.

„Acesta este un brand important. Ai nevoie de un veritabil icon pentru a sarbatori . Vorbim de imaginea Burberry, cel mai mare supermodel al lumii pe coperta Playboy. Este persoana potrivita pentru a ne ajuta sa lansam editia aniversara de 60 de ani. Totul a inceput cu Marilyn Monroe acum 60 de ani, un icon al vremurilor respective. Acum o avem pe Kate Moss”, a explicat acesta.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a adaugat: „Este o celebritate la nivel mondial si un icon ce imbina perfect sexualitatea cu modellingul. E perfecta pentru noi!”

blank