Showbiz, Stiri

Sexy! Ruby ar sta toată ziua… udă!

A profitat din plin de ploaie ca să-şi satisfacă plăcerea! “Ii place să fie udă”

 Ruby 4

Ruby este una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi si nu ezita sa arate acest lucru. Weekendul acesta, interpreta a facut un gest la care nu multa lume se astepta. Artista a mers desculta in ploaie.

Ruby 5

Dupa ce in acest weekend a ploua cu galeata, Ruby a profitat de ocazie si fara sa stea prea mult pe ganduri, s-a descaltat de pantofi si a pornit la plimbare pe asfaltul ud. Intr-o imagine pe care aceasta a postat-o pe Facebook, se vede cum Ruby se bucura ca un copil. “Eu m-am bucurat de ploaie azi. Voi?”, a scris artista pe sit-ul de socializare.

Comentariile admiratorilor nu au intarziat sa apara: “II place sa fie uda”, da-ti hainele jos de pe tine ca sunt ude, sa nu racesti si abia atunci pune o poza p’aici”, “Naturala, frate…bravo!”, ” Cine putea sa o stinga pe Ruby decat o ploaie draguta si fany?”, “Tiganii merg desculti. Asa e moda”,”Mie imi place de ea.Stie sa fie o femeie sexi, provocatoare, senzuala, etc. Are si o cariera de succes; melodii bune, voce buna, carisma. Iar,in acelasi timp, isi pastreaza zambetul si sufletul de copil. Bravo, Rubi!”.

 


loading...