Showbiz, Stiri

Sexy, Mădălina Ghenea, noaptea pe plajă

Mădălina Ghenea a petrecut aşa cum şi-a dorit împlinirea celor 26 de ani, mai puţin cu excepţia lui Gerard Butler, care a lipsit.

MadalinaPetrecerea ei a fost una ca în poveşti şi a durat mult, ca în basme. Într-o fotografie postată de ea pe Instagram, Mădălina apare ca o amazoană.

Madalina 1Îmbrăcată cu o bustieră galbenă şi o fustă în ton, extrem de sexy, lasându-şi picioarele la vedere, ea seamănă cu Jasmin, iubita lui Aladin.

Menchinul a pozat noaptea, pe plajă, înconjurată cu felinare şi având alături o ladă înţesată cu „comori”, imaginea întregind astfel peisajul de poveste arabă.

Mădălina Ghenea se află în vacanţă în Thailanda, alături de un grup de prieteni. În această locaţie de vis şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Celebrul ei iubit, starul hollywoodian Gerard Butler, nu i-a fost alături, dar Mădălina s-a distrat de minune, după cum se vede şi din fotografiile pe care le-a postat pe pagina sa de Facebook.

Superba Mădălina Ghenea a avut parte de răsfăţ, primind un tort şi un buchet de flori cu care s-a pozat în cameră, pe pat.

 

blank