Showbiz, Stiri

Sexy Laura Cosoi! Cât de senzuală poate fi!

Cea mai fierbinte imagine cu actriţa de pâmă acum

laura_cosoi_ten_bb2ae6d171_05_3e75eedf84

A devenit celebră după rolul interpretat în serialul Pro „La bloc”. De atunci, de la începutul anilor 2000, Laura Cosoi a crescut frumos şi este o actriţă cu tot mai mare succes.

Laura Cosoi este o artistă completă – joacă teatru şi dansează – iar datorită talentului său este curatată pentru mai multe proiecte.

Unul dintre acestea este filmarea videoclipului trupei Grimus, „High”. Laura este prezenţa feminină din clip, o prezenţă năucitoare prin senzualitate şi perfecţiunie. Îmbrăcată într-o manieră grunge, etalându-şi picioarele perfecte, dar fără a lăsa măcar un pic impresia de vulgaritate, Laura danseză şi se mişcă pe piesa celor de la Grimus cu o lejeritate extraordinară.

Laura

„Mă bucur foarte mult că fac parte şi eu din frumoasa poveste a melodiei “High”. Cei de la Grimus sunt cu adevărat speciali, iar piesele lor mi-au mers la suflet. Îi ascult în maşină non-stop şi le ştiu pe de rost toate versurile pline de însemnătate. Ştiu că ei scriu istorie acum, iar eu sunt printre privilegiaţii care le-au fost aproape. Îi admir şi mă bucur că pot să împart cu tine, în imaginile de mai jos, experienţa memorabilă de pe platoul de filmare”, a scris Laura Cosoi pe blogul său.

 

 

blank