Showbiz, Stiri

Sexy inginerul din România îşi arată muşchii fetelor din străinătate

Olteanu a dat a reuşit chiar să fie imaginea unor cluburi de afară!

sexy

Petrica Bordinc, olteanul cu muschi care seamana cu Van Damme a tras pe dreapta ingineria si a acceptat un contract avantajos pentru a lucra pentru un club de noapte din strainatate.

sexy 3

Dupa ce a facut senzatie cu fotografiile care-i puneau in evidenta un corp plin de muschi, lucrati intensiv la sala de forta, la care se mai adauga si suplimente lunare, in valoare de 800 de lei, se pare ca toata investitia in corpul sau a fost cu folos.

Sexy Pilu, cum il cunoaste lumea pe olteanul care studia sa ajunga inginer, a starnit interesul unui patron de cluburi de noapte din strainatate. A facut chiar o sedinta foto pentru acest lant de cluburi.

 sexy1

“A fost super fain la shooting. Simt ca aici îmi este locul. A fost foarte distractiv și frumos. Am intrat bine în joc. Imi place foarte mult si cred ca a iesit foarte bine. Nu ma asteptam sa imi placa asa de mult. Am facut acesta sedinta pentru un night club din strainatate. Voi fi imaginea acestor cluburi de noapte”, sustine sexy Pilu.

sexy 2

Asta desi nu demult acesta spunea ca meseria de stripper il atrage si il forteaza sa-si lucreze corpul foarte atent. “Am avut ceva tentative sa devin striper, sa fac ceva pentru mine, mai ales ca ma ajuta foarte mult corpul in acest sens. Mi-ar placea sa pot participa la show-uri de moda, prezentari pe podium. Imi place mult Brad Pitt, este un model pentru mine. Mi-as dori si aș fi dispus sa incerc si actoria. Talent nu stiu si nu pot spune ca am sau nu, dar as fi dispus sa incerc si acest domeniu, sa urmez cursuri de actorie si sa vad ce poate iesi”, declara Sexy Pilu inainte sa devina atat de celebru si dorit.

blank