Showbiz, Stiri

Sexy dansatoarea de la Romanii au talent, Adina Gherasim a facut-o!

Dupa ce a impresionat pe toata lumea cu miscarile ei la bara, Adina si-a pus in cap sa deschida o scoala de striptease si, intr-un final, a si reusit. Imaginile din interior sunt interzise minorilor!

61570577

Focoasa Adina Gherasim a crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de picioar dupa ce a participat la Romanii au talent. Dansul ei la bara a impresionat toata audienta si multi chiar au crezut ca va castiga marele premiu cu dansurile ei la bara.

61570576

Dupa terminarea concursului blonda s-a facut bruneta si a continuat sa faca striptease nu doar la evenimente speciale, ci si-a pus in cap sa-si deschida propria scoala de dans, dar si o saormerie.

Primul ei proiect s-a pus deja pe picioare, iar bruneta,este foarte mandra de ce a iesit sid e faptul ca are deja cliente inscrise la scoala de dans. Cursurile au inceput la 1 septembrie, iar aici vor avea acces si copii care vor face antrenamente.

61570574

Dansul la bara este o forma de arta performanta, care combina antrenamentul cardio cu cel de forta si gimnastica. Desi adesea vazut in cluburi de striptease, este de asemenea considerat de multi o forma de exercitiu care devine din ce in ce mai populara printre salile de fitness.

61570575

Ca sa le arate tutuor fanilor cat de sexy poate fi aceasta forma de dans si exercitiu, Adina s-a pozat in sala de antrenament intr-o pozitie care incinge orice imaginatie.