Life

Sexul oral: subiect tabu? Da si nu.

Depinde de fiecare si de preferintele fiecaruia. In orice caz, pentru amatori, iata 8 trucuri pentru un sex oral de neuitat!

Sexul oralCum sa-l surprinzi..placut!
 
1. Stimuleaza-i prostata

Zona prostatei este una foarte orgasmica. Aceasta este situata chiar in fata rectului si este o zona importanta pentru stimuarea orgasmica in timpul sexului oral. Incearca!

 
2. Nu uita de posterior

In tot acest timp, nu ii ignora anusul si fesele. Aceste zone il excita foarte mult si va fi placut surprins de indrazneala si de tehnica ta! 

3. Priveste-l in ochi

Nu este nimic mai incitant pentru un barbat decat sa fie privit provocator de iubita lui in timpul unei partide de sex oral. Il incita, iI lexcita, il face sa isi piarda mintile si  sa aiba un orgasm exploziv pe care nu il va uita , garantat!

4. Adauga si putin zgomot

Prea multa liniste nu e chiar buna iar cateva sunete entuziaste de la tine.. il vor atrage si pe el si ii vor starni pasiunea si excitatia!

 
5. Foloseste-te de intregul corp

Sexul oral nu inseamna sa te concentrezi doar pe penis. Mangaie-l, atinge-l si stimuleaza-I si alte zone erogene pe care I le cunosti tu. Energia sexuala se acumuleaza in mai multe puncte din corp, nu doar in zona genitala!

 

6. Pune-l sa te atinga

Chiar daca iubitul tau este in centrul atentiei, nu uita si de placerile tale. Cere-I sa te atinga si totul va fi reciproc de la un punct incolo.

7. Ia-l pe nepregatite

Surprinde-ti iubitul de fiecare data. Nu astepta sa fie totul previzibil si ofera-I sex oraal atunci cand se asteapta cel mai putin, nu neaparat cand sunteti in pat!

8. Foloseste noi tehnici

 Iesi din monotonie si invata tehnici noi. Daca va fi de fiecare data putin altfel, va fi minunat pentru el si te vei alege si tu cu o partida de amor senzationala!

blank