Featured, Life

Sexul oral este un adevărat miracol pentru sănătate

Viata sexuala este foarte importanta in orice cuplu pentru ca mentine vie flacara dintre cei doi parteneri. Recent, s-a demonstrat prin studii de specialitate faptul ca sexul oral este benefic pentru sanatate si ne salveaza vietile.

Ba mai mult decat atat, atat femeile, cat si barbatii care fac sex oral pot preveni aparitia cancerului in organismul lor. Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, sufera de cancer la limba, iar acesta a declarat ca aceasta boala s-ar fi datorat faptului ca i-a facut prea mult sex oral sotiei sale.

De asemenea, Michael Daugles a declarat ca sexul oral ar fi motivul pentru care sufera de cancer la gat.

Cu toate aceste, cercetatorii spun cu totul altceva.

„Ejacularile frecvente scad riscul cancerului de prostata,” a declarat purtatorul de cuvant al publicatiei Journal of the American Medical Association.

„De fapt, cercetarile au demonstrat faptul ca sexul oral previne cancerul atat la femei, cat si la barbati, in ciuda spuselor lui Michael Douglas. In timpul orgasmului, femeile produc hormoni, cum ar fi oxitocina si alte endorfine, care s-au dovedit a avea efecte de protectie impotriva cancerului si a bolilor de inima.

Mai mult decat atat, un alt studiu recent, a examinat 200 de cupluri heterosexuale dar si homosexuale. Jumatate dintre ei si-au concentrat viata sexuala foarte mult pe oral si cealalta jumatate s-a abtinut de la sex. S-a demonstrat ca cei din prima jumatate au redus nivelul de stres si au avut si alte beneficii de sanatate.

Asadar, sexul oral nu ar trebui sa fie un subiect tabu. S-a dovedit ca poate opri mai multe tipuri de cancer si alte boli pentru ambele sexe,” a explicat Darryl Burch, specialist in studiile de reproducere.

blank