Life

Sexul intre sani – de ce-i innebuneste pe barbati

Sexul intre sani este un act sexual in care barbatul isi freaca penisul intre sanii partenerei. Detalii – mai jos!poza 11

De ce ii atrage pe barbati?

In cele mai multe culturi din intreaga lume, sanii sunt vazuti ca obiecte sexuale. Atat barbatii, cat si femeile, se bazeaza pe sani pentru a se excita. Unii barbati se excita doar la vederea acestui act – frecarea penisului intre sani.

Cum se face?

Foarte simplu. Tu trebuie doar sa stai pe spate, intinsa, sau cu spatele ridicat un pic pe perne, in timp ce partenerul imita miscarile de penetrare, avand penisul prins intre sanii tai, pe care ii tii apropiati cu mainile. Daca esti foarte flexibila, ai putea sa-i faci sex oral in timp ce el se misca pe pieptul tau. Este important sa folositi lubrifiant, atat pe sani, cat si pe organul masculin, pentru a evita orice disconfort.

Ce pozitii puteti incerca:

De cea mai comoda pozitie deja am scris un pic mai sus – tu intinsa pe spate, iar el deasupra ta. Mai sunt si alte pozitii pe care le puteti încerca pentru a face sex inter-mamar.

El in picioare – tu in genunchi

El sta in picioare si tu in genunchi in fata lui, luandu-i penisul intre sani. El ar putea sta cu spatele la un birou sau o masa, de care sa se tina pentru a se echilibra in timp ce se misca. De asemenea, si tu te poti misca sus-jos.

El in pozitia sezut – tu in genunchi

Partenerul tau se poate aseza pe marginea patului ori pe canapea, cu picioarele larg desfacute, iar tu in genunchi, in fata lui. De data aceasta tu faci miscarile necesare stimularii.

blank
blank