sex
Necenzurat, Stirea Zilei

Sexul fara inhibitii

Sexul fara inhibitii

O viata sexuala implinita denota comunicare intre cei doi parteneri, imaginatie si lipsa de pudicitate. Cu totii am auzit de “sex fara inhibitii”, dar ce inseamna cu adevarat acest lucru? Fara indoiala, toate femeile vor sa-si satisfaca partenerul cat mai bine, dar multe se gandesc atat de mult la asta, incat uita ce trebuie sa faca si se pierd. Pentru a putea sa iti multumesti partenerul nu necesita mare “filozofie”, trebuie sa te simti libera sa poti sa experimentezi ce vrei si sa scapi de complexe.

Un barbat nu are nevoie de o femeie care sa se fereasca de corpul pe care il are, ci sa si-l puna in evident cat mai mult, mai ales cand sunteti in “cuibusorul vostru de nebunii”. Daca se intampla sa nu te simti in regula cand faci dragoste cu partenerul, discutati despre asta, deoarece lipsa comunicarii duce la mai rau.

Surpinde-l cu idei noi si te va adora mai mult!

Daca ai imaginatie, foloseste-o! In pat nu exista reguli, asa ca esti libera sa incerci orice. Toti barbatii isi doresc constant ceva nou cand vine vorba de viata sexuala, asa ca daca nu stii ce sa-i oferi, poti sa-l tragi de limba, pentru a pune in practica cat mai repede. Surprinde-l cu o lenjerie sexy, cu un masaj erotic, sau intra in rolul unui anumit personaj.

Este important sa stii ca nu trebuie sa fii o zeita a sexului pentru a-l multumi, ci pur si simplu sa fii dedicata, sa te intereseze dorintele lui si sa te simti in largul tau. Asa ca lasa inhibitiile in urma, si bucura-te de frumusetea sexului!

Maria Marinescu

blank