Necenzurat, Stiri

Sexul anal: jucării, poziţii, orgasm

Aventurează-te într-o lume nouă a sexului!

sex

În timp ce sexul prin penetrare vaginală este unul clasic şi asumat de toată lumea, sexul anal este o decizie a fiecărui cuplu. Bărbatul e cel care face de regulă propunerea…

… iar tu încerci o dată pentru a decide dacă îţi place sau nu şi dacă vreţi să-l introduceţi în meniu.

Prima impresie este crucială în ceea ce priveşte sexul anal, multe femei refuzând să mai aibă de-a face cu actul respectiv din cauza disconfortului sau chiar a durerii care îl însoţesc uneori.

Detaliul pe care îl omiţi este acela că este posibil să ratezi o adevărată plăcere, doar pentru că nu te-ai pregătit cum trebuie pentru prima întâlnire cu sexul anal.

Spre deosebire de sexul normal, unde se ştie că doar primele experienţe sunt dureroase, sexul anal este privit cu ezitare pentru că posibilitatea durerii este aceeaşi de fiecare dată. De aceea, prima impresie contează!

Ei bine, există o mulţime de tactici prin care poţi transforma sexul anal într-o experienţă intensă şi plină de satisfacţie chiar de la prima încercare.

Pasul 1 – Atitudinea pro sex anal

Dacă ţi se pare un act murdar sau nu te tentează deloc ideea, nu e cazul să-l încerci doar de dragul lui, sperând că pofta vine mâncând. Atunci când accepţi să faceţi sex anal trebuie să fii într-adevăr curioasă şi lipsită de inhibiţii pe această temă.

E indicat să experimentaţi atingerile în zona anusului înainte. Nu ai cum să-ţi doreşti un anumit fel de mâncare, dacă nu-i ştii gustul.

Experimentează întâi atingerile anusului cu un deget bine lubrifiat. Include această practică în partidele voastre de sex obişnuite. Nu e exclus să ai în această manieră primul orgasm anal. Mai apoi, te poţi aventura în penetrarea anală propriu-zisă.

Pasul 2 – Preludiul partidei de sex anal

Orice partidă de sex anal nu poate fi începută în mod pasional, fără preludiu, decât în cazuri rare. Chiar şi în filmele pentru adulţi, actriţele respective au nevoie de încălzire.

Sfincterul anal se încordează la orice sentiment de teamă sau anxietate. De aceea relaxarea ta şi răbdarea partenerului contează enorm.

Ei bine, dacă sunteţi la început de drum, încălzirea este esenţială. Iubitul tău trebuie să te stimuleze întâi clitoridian şi vaginal şi să se asigure că eşti foarte excitată, per total! Poţi face întâi sex normal până ajungi cât mai aproape de orgasm. În tot acest timp el te poate stimula anal, dar cu o jucărie sau un deget. Din acest moment tu stabileşti când eşti pregătită să începi penetrarea anală propriu-zisă.

Pasul 3 – Jucării pentru sex anal

În căutarea plăcerii anale, nu ezitaţi să vă achiziţionaţi jucării sexuale. Ele sunt create special pentru stimularea anală, provocând cât mai multă plăcere. Astfel, vei privi sexul anal dintr-o nouă perspectivă, una plină de plăcere.

Iată care sunt jucăriile destinate zonei anale:

Plugurile anale (butt plug) sunt jucării de mici dimensiuni, special confecţionate pentru începători. Producătorii folosesc materiale fine şi elastice pentru a evita penetrarea dureroasă chiar şi în cazul celor mai temători. Formele sunt conice, iar unele au şi vibraţii de intensitate reglabilă.

Unele butt plug-urile au la capăt un inel, aşa că iubitul tău îl poate ataşa pe un deget şi te poate stimula anal fără vreun efort în timp ce faceţi sex normal. În funcţie de dotări preţurile variază de la 25 la 450 lei.

Bilele anale sunt jucării cu forma unui şirag de bile. Unele sunt gonflabile şi pot şi ajustate la mărimea dorită, având şi vibraţii reglabile. Ele te ajută să atingi mai uşor orgasmul anal. Preţurile variază de la 15 la 230 lei.

Vibratoarele anale nu au formele vibratoarelor obişnuite. Adesea sunt ceva mai subţiri şi special confecţionate pentru stimularea anală. Preţurile variază de la 50 la 300 lei.

Dildourile anale sunt ceva mai mari în dimensiuni şi se adresează în mod special celor care au găsit deja plăcerea sexului anal şi vor să experimenteze senzaţii mai tari. Formele multiple sunt construite ingenios şi mulţumesc pe toată lumea. Preţurile variază în funcţie de complexitate, de la 30 la 400 lei.

Puteţi folosi jucăriile anale pentru a descoperi plăcerea stimulării acestei zonei şi le puteţi integra în preludiu sau chiar în partidele de sex obişnuite. Nu în ultimul rând ele te pregătesc, printr-o stimulare treptată, pentru sexul anal.

Pasul 4 – Poziţii de sex anal

Odată ce aţi trecut de stimulare şi preludiu şi eşti pregătită pentru penetrarea anală, poziţia contează foarte mult.

La sexul prin penetrare vaginală “femeia deasupra” este poziţia ideală, pentru că partenera este cea care controlează ritmul şi adâncimea penetrării. În cazul sexului anal poziţia este însă contra indicată!

Pentru o partidă de sex anal reuşită trebuie să alegeţi acele poziţii în care tu să eviţi mişcarea. De ce? Pentru că astfel menţii relaxarea sfincterului anal, iar “procedura” nu devine dureroasă.

Cea mai bună poziţie pentru începători este cea a misionarului, cu diferenţa că tu stai pe burtă, nu pe spate. În această poziţie nu e nevoie să te mişti şi te poţi relaxa. Ghidează-l cu braţele pentru a obţine ritmul şi adâncimea penetrării pe care ţi-o doreşti. Puteţi stabili un cod: dacă îl strângi, înseamnă că trebuie să fie mai gentil.

O poziţie care îţi provoacă multă plăcere este o variaţiunea a misionarului. Aşează-te pe spate, cu genunchii în aer. Partenerulul tău va îngenunchia în faţa ta astfel încât să găsească unghiul de penetrare potrivit. În această poziţie ai ceva mai multă libertate de mişcare, dacă simţi că eşti pregătită pentru mai multă acţiune.

O poziţie de sex anal pentru cei mai avansaţi este doggie-style. Poziţia îşi păstrează caracteristicile penetrării vaginale, doar că penetrarea este anală. Iubitul tău trebuie să fie mai atent însă la unghiul penetrării în acest caz.

Pasul 5 – Orgasmul anal, cum îl obţii?

Atunci când faceţi sex anal nu uitaţi de celelalte zone erogene. Şansele de a avea orgasm anal cresc dacă iubitul tău te stimulează şi vaginal şi clitoridian.

Multe femei consideră sexul anal o fantezie inedită, reuşind să atingă orgasmul şi cu ajutorul unei imaginaţii bogate.

Totodată, se spune că orgasmul anal ar fi cel mai intens dintre tipurile de orgasm şi, printr-o stimulare multiplă, îl declanşează şi pe cel vaginal şi pe cel clitoridian.

În privinţa sexului anal nu există decât două extreme, durere ori plăcere. De voi depinde să atingeţi extrema plăcerii!