Necenzurat, Stiri

Sex-ul în public, un flagel?!

În câte locuri fac aceşti oameni sex în public

sex-balcon_698430161e

Sex în tren, sex în mare, sex la volan şi foarte mult sex pe stradă. Tot mai multe cupluri nu mai ţin cont de oamenii din jur atunci când îi apucă cheful de amor şi încep să-şi satisfacă nevoile în văzul lumii.

balcon2

Sex pe balcon – Un cuplu de tineri îndrăgostiţi nu a mai ţinut cont de faptul că e în văzul lumii. Dacă le-a venit pofta de sex, au încins o partidă pe balconul apartamentului, în văzul lumii. Mai mult, balustrada era din geam şi s-a văzut absolut tot. Filmuleţul cu cei doi a făcut ravagii pe internet.

balcon3

Sex la volan – Un şofer din SUA a fost filmat în timp ce făcea amor cu iubita lui, în timp ce se afla la volan şi, eivdent, ar fi trebuit să fie atent la condus.

Sex în cimitir – Un bărbat însurat a agăţat o prostituată şi a mers într-un loc mai retras să facă sex. Unde s-a întâmplat asta? Într-un cimitir!

balcon1

Sex în metrou – Nu toată lumea apreciază momentele de tandreţe dintre doi îndrăgostiţi, mai ales când gesturile intime se petrec în văzul lumii, într-un mijloc de transport în comun. A fost cazul unui cuplu care a plătit cu vârf şi îndesat exhibiţionismul. Cei doi erau în toiul preludiului, în metrou, şi probabil că nu mai lipsea mult până să renunţe de tot la haine, în momentul în care mai mulţi călători au fost deranjaţi de gestul lor şi i-au luat la bătaie.

 

 

 

blank