Necenzurat, Stiri

Sex în trei, avantaje şi riscuri!

Crezi că merită să încerci măcar o dată?!

sex_in_trei

Să faci sex cu partenerul şi cu încă o femeie nu este o aventură prin care poate trece orice femeie. Însă există şi o parte bună a sexului în trei.

În primul rând, ca să poţi face asta, trebuie să fii foarte deschisă la minte şi să vrei să experimentezi lucruri noi cu partenerul tău. În niciun moment nu trebuie să te gândeşti că, dacă el îţi cere să o faceţi în trei, e ca şi cum ţi-ar cere permisiunea să te înşele – amândoi sunteţi acolo şi amândoi trebuie să fiţi de acord cu această experienţă.

Tu ai puterea de decizie în această situaţie. Dacă partenerul tău visează la o noapte în trei, tu eşti cea care poate decide dacă îi oferi asta sau nu. Ba chiar, tu poţi alege cu ce altă femeie să faceţi asta.

De asemenea, o astfel de experienţă vă poate face relaţia mai puternică sau, din contră, o poate destrăma. Există şi consecinţe ce ar trebui luate în considerare, înainte de a face sex în trei:

Poţi fi lăsată pe dinafară – în timp ce iubitul tău şi cealaltă femeie îşi fac de cap. Poţi pierde respectul pentru partenerul tău – pentru că îl vezi într-o situaţie total diferită de relaţia voastră. Se poate întâmpla şi invers.

Unul dintre voi devine foarte gelos – pentru că a avut parte de prea puţină atenţie în timpul actului sexual în trei.