Life, Stiri

Sex spectaculos… fără orgasm?!

Cum poţi să ai parte de aşa ceva?

couple1_26761900_31716300_14811200

Orgasmul nu e o certitudine, iar marea majoritate a femeilor nu ajunge sa-l aiba la fiecare partida de sex. Site-ul Womanshealthmag.com chiar dezvaluie marturiile multor femei care declara ca, spre a atinge un orgasm, e nevoie ca toate stelele sa se alinieze, si, in plus, de foarte multa concentrare si foarte mult efort fizic.

Totusi, mai toate femeile s-au aratat satisfacute si fericite sa stie ca sotii lor au orgasm de fiecare data. Probabil ca toate femeile stiu ca a obtine un orgasm e o treaba destul de dificila. Fara stimulare clitoridiana e usor imposibil sa-l obtii, si orice lucru care poate distrage atentia ucide cu usurinta apropierea de orgasm.

sex-orgasm-femei-sexy-problemesex.ro-foter_com-290x290

Iata o serie de sfaturi cu ce si cum sa faci, ca sa te bucuri de sex fara sa astepti neaparat orgasmul. In primul rand, nu-l mai vana si nu-l mai astepta ca pe ceva obligatoriu, care trebuie sa-si faca aparitia. Cel mai bine ar fi sa nu-ti pese, pur si simplu, daca ai sau nu orgasm. Asta nu inseamna ca daca simti ca se apropie unul, il retii, asa cum retii stranutul, si nici ca daca nu ai unul trebuie sa ajungi sa faci o intreaga discutie cu partenerul pe tema asta. Dar daca pui foarte multa presiune pe propriul corp in timpul sexului, pierzi toata starea de bine, toate senzatiile minunate pe care le poti avea. Sexologii au demonstrat ca femeile pot trece prin mai multe stadii in timpul sexului, de la dorinta pura, la excitare, apoi la un platou, care duce spre orgasm, apoi din noua la stadiul de excitare. Daca te focusezi prea mult pe ultimul punct, le pierzi pe toate celelalte, care sunt la fel de placute.

Asadar, ai grija sa…

1. Fii excitata, foarte exicitata. Mentine nivelul excitatiei ridicat si pentru cat de mult timp poti, concentrandu-te exclusiv pe corpul tau. Ai grija dinainte sa nu lasi pe langa tine ceva care sa-ti distraga atentia (soneria telefoanelor), fiindca o simpla vibratie poate strica totul.

2. Nu te dezbraci. Daca iti lasi hainele pe tine, n-o sa te mai concentrezi pe orgasm, ci doar pe ideea de preludiu si de joaca. Freaca-te de piciorul lui, aplicand presiune asupra zonei clitorisului.

3. Te folosesti de dus. Apa, sapunul si senzatia lor ajuta enorm. Sapuniti-va reciproc cu un burete si traiti fiecare senzatie.

4. Te desfasori, fara inhibitii. Mare parte a gradului de excitare la femei vine din cat de dorite se simt ele. Asadar, urca-te peste el si fa-l sa te doareasca cu adevarat. 

5. O iei de la capat. Daca el a terminat deja, intoarce-te la partea care tie iti place cel mai mult, respectiv preludiul. Foloseste-te de putina gheata ca sa-i reaprinzi simturile si in general foloseste-ti intreaga imaginatie pentru senzatii intense.

6. Te folosesti de exhibitionism. Fa sex cu el afara, in curte sau poate undeva intr-un loc public. Noutatea situatiei va impiedica orgasmul, in mod sigur, insa aceeasi noutate va va oferi un grad foarte mare de excitare.

7. Nu mima orgasmul! Si asta in ciuda faptului ca marea majoritate a barbatilor se arata dezamagita in cazul in care nu reusesc sa ofere un orgasm partenerei, cu toate astea, insa, toti sexologii spun sa nu te prefaci! Ajuta la eliminarea oricarei confuzii si nu creeaza o imagine falsa despre ce s-a intamplat, de fapt, intre parteneri. Fiindca aceiasi barbati care se declara dezamagiti daca nu ai orgasm, au declarat si ca s-ar simti ingrozitor sa afle ca ai mimat.