Life

Sex la prima intalnire: Provocare sau miscare gresita?

Doar femeia insasi poate sa decida daca face acest pas inca de la prima intalnire sau pastreaza aprinsa dorinta pentru noptile ce vor urma. Oare cum este mai bine?poza 10

Cercetatorii britanici avertizeaza ca o medie de 80% dintre femei sunt dezamagite si regreta ca au facut sex inca de la prima intalnire. Studiul a fost realizat pe un esantion de 200 de femei si s-a ajuns la concluzia ca atunci cand vine vorba de sex nu trebuie sa ne grabim!
 

In contrast cu femeile, 70% dintre barbatii chestionati au declarat ca au fost satisfacuti dupa o aventura de-o noapte si ca sexul de la prima intalnire le place foarte mult!
 

Oare cum de femeile si barbatii au opinii atat de diferite? Psihologii au observat ca dupa o astfel de experienta, femeile se simt folosite, sunt dezgustate de cele intamplate, iar respectul fata de sine scade alarmant. Problema este ca femeile au asteptari mult prea mari de la o noapte de sex, iar realitatea este cu mult diferita.
 

Se pare ca femeile sunt vulnerabile si cedeaza usor mai ales cand se afla in perioada de ovulatie, intre zilele 10 si 18 ale calendarului menstrual, atunci cand libidoul atinge cote maxime.
 

Dar dupa ce aceste zile trec, 58% dintre femei spun ca nu ar mai face acest lucru niciodata. Cercetatorii spun ca femeile nu se inteleg prea bine cu sexul pasager, preferand calitatea in detrimentul cantitatii. Ele declara ca sexul de la prima intalnire nu este o varianta buna, deoarece partenerul nu le poate aprecia la adevarata lor valoare, iar ideile preconcepute cum ca femeile care cedeaza din prima seara sunt „usoare” le face sa dea inapoi.
 

Pana la urma ramane la latitudinea ta daca sexul din prima seara este o optiune sau nu. Merita partenerul tau o noapte de amor cu tine, chiar de la prima intalnire sau nu esti sigura ca a doua zi isi va mai aminti numele tau? Vrei o aventura de-o noapte sau iti doresti o relatie serioasa? Orice ai alege, nu uita sa te protejezi cu mijloace contraceptive adecvate. Ai grija de tine si de sanatatea ta!