Featured, Life

Sex la prima întâlnire? Iată de ce să nu refuzi!

Ca de obicei, ochii văd, inima cere, însă, de multe ori, mintea spune „Nu”. Nu puține sunt cazurile când simți o chimie fantastică față de un bărbat pe care îl vezi prima dată, dar, în ciuda dorinței, îți infrânezi orice pornire erotică. 

Te gândești la diverse aspecte, dintre care, cel mai pregnant, este: „dacă fac sex cu el la prima întâlnire, e clar că mă va considera… ușuratică”

De multe ori, acest mod de gândire îți va produce regrete mai tarziu, de aceea iată câteva sfaturi pe care ar fi bine să le iei în considerare când ești în impas. Deci… de ce să faci sex la prima întâlnire?

1. S-ar putea să fie singura ta șansă

V-ați întâlnit, v-ați plăcut, trăiți momentul și lăsați-vă duși de val! S-ar putea ca nici măcar să nu vă mai revedeți vreodată. Așa că, de ce să ratezi șansa de a-l cunoaște mai bine?

2. Să îi descoperi latura animalică

Se spune că o femeie care cedează din prima nu va fi luată în serios de către bărbat. Dar din experiența predecesoarelor noastre, mai știm că barbații își dau la un moment dat arama pe față și arată explicit că acționează conduși de instinctele primare. Așa că fetelor, mai bine îl descoperi de la prima întâlnire, nu-i așa?

3. Sa-ti satisfaci nevoile fizice
Ei bine da, si femeile au nevoie de sex! Asa ca, din cand in cand, este bine sa sari peste partea „sa o fac, sa nu o fac…” si sa treci la fapte!

4. Sa testezi chimia sexuala dintre voi
Daca nu stii cum iti reactioneaza corpul la stimulii sexuali ai cavalerului, cel mai bine este sa vezi din prima! Nu cred ca ai vrea sa te implici prea mult intr-o relatie cu un barbat cu care nu esti compatibila la pat… nu?

5. Sa ai parte de un „one night stand”
Daca iti place de el, dar nu il vrei pentru o relatie mai serioasa, atunci este candidatul perfect pentru un „one night stand”. Faceti sex, va simtiti bine impreuna, iar a doua zi nici nu va mai cunoasteti!
In orice caz, daca iti faci curaj sa faci sex cu el la prima intalnire, nu uita ca prezervativul este mai mult decat recomandat.