Actualitate, Stiri

Sex la bordel cutremură România: Toate partidele erau filmate!

sex la bordel 1

Detalii incendiare din dosarul “Red Velvet”, salonul de masaj din centrul Brailei care acoperea un bordel detinut de un grup infractionat specializat in traficul de persoane si traficul de minori.

La inceputul acestei saptamani, procurorii DIICOT Galati, impreuna cu poltistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, au descins la salonul de masaj erotic “Red Velvet”, situat in centrul Brailei, la doar doua sute de metri de sediul Inspectoratului de Politie Judetean, mai precis pe strada Mihail Sebastian nr.25. Salonul de masaj erotic era o perdea pentru un grup infractional specializat in traficul de persoane, traficul de minori si spalare de bani, care actioneaza inca din anul 2011.

Dobrev Iura si Dobrila Mihaiela, patronii bordelului, dar si alti trei complici, au ajuns in spatele gratiilor, fiind arestati preventiv pentru 30 de zile. Acestia sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane in forma continuata si trafic de minori in forma continuata.

Bordelul avea camere de supraveghere. Fetele erau sunate in camera si anuntate ca partida de sex trebuie sa se incheie

Tinerele care erau exploatate sexual, dintre care multe minore, isi asteptau clientii pe un hol, la intrarea in bordel. Acolo, dupa ce prezentau cartea de identitate, clientii plateau suma de 150 RON si isi alegeau fata care urma sa le satisfaca poftele trupesti intr-una din camerele cladirii, au precizat pentru Infobraila surse din randul anchetatorilor.

In camera, clientii trebuiau sa ii mai plateasca si fetei 50 RON, inainte de a intretine relatii sexuale. Vanzatoarele de placeri le ofereau barbatilor prezervative, fiind obligate sa practice pentru suma de 200 RON atat sexul normal, cat si cel oral sau anal. De asemenea, in fiecare camera, clientii gaseau gel lubrifiant si alte articole procurate din sex shop-uri, scrie Info Braila.

sex la bordel

In functie de timpul “cumparat” de clienti, persoanele aflate la receptie sunau in camera atunci cand acesta expira pentru a le anunta pe fete ca timpul s-a scurs. Barbatii aveau la dispozitie intre 5 si 10 minute sa paraseasca camera, asta in cazul in care nu doreau “sa prelungeasca” partida de sex, spun sursele citate. Totodata, fetele aveau in camere si cate un cronometru electronic pe care il porneau cand incepeau sa intretina relatii sexuale.

Pe langa braileni, o mare parte a clientilor bordelului din centrul muncipiului erau din Galati.

Politisti care le spuneau prostituatelor ca au ales “sa se relaxeze inainte de o zi grea de munca”
Printre barbatii care au frecventat bordelul aflat in apropierea sediului Politiei se numara afaceristi braileni importanti, politisti, avocati, notari, sportivi, dar si nume grele din politica si administratia locala, printre care alesi locali si functionari publici din Primaria Braila si Consiliul Judetean Braila.

Sursele citate ne-au precizat ca fetele care se prostituau in bordel au povestit organelor legii despre situatii in care, la primele ore ale diminetii, veneau barbati, despre care stiau ca sunt politisti, pentru a intretine relatii sexuale. Clienti fideli ai bordelului, acestia se imprietenisera cu fetele, povestindu-le amanunte legate de viata personala, dar si profesionala, de exemplu faptul ca au ales “sa se relaxeze inainte de o zi grea de munca, cu boschetari si batausi”.

Prostituatele de la Red Velvet le-au spus anchetatorilor ca se imprietenisera cu politistii, unii dintre acestia stand “la palavre” inainte de a intretine relatii sexuale si relatandu-le aspecte ce tineau de “stresul de la serviciu”, “ratele la banci” sau “certurile cu sotia”.

Lumea buna a orasului nu venea la bordel, ci primea fetele la hotel
In afara de politisti sau avocati, printre clienti s-au numarat si functionari publici din Primaria Braila si Consiliul Judetean Braila, dar si din institutii deconcentrate, precum si alesi locali. Sursele mentionate in articol au precizat ca “numele grele” din administratia si mediul politic local nu veneau la bordel, ferindu-se de expunere, insa isi comandau, la propriu, fetele, prin intermediul telefonului sau a intalnirilor cu membrii gruparii infractionale.

Tinerele, printre care si minore, se intalneau cu clientii din “lumea buna” a Brailei in camere de hotel din oras, dar si din Galati, unde intretineau relatii sexuale. La fel ca in bordel, fetele primeau doar o parte din banii tocmiti pentu partida de sex, adica 50 RON, insa in anumite cazuri le erau oferite chiar si sume pana la 1.000 RON.