Featured, Life

Sex ilegal! Unde sa nu faci sex, daca nu vrei sa ajungi in arest

Sexul in loc public poate fi incitant, dar iti poate aduce si o mare bataie de cap. Si ca sa nu te trezesti cu o amenda usturatoare, vezi unde nu trebuie sa faci sex!
In timp ce conduci

Fie ca tu te afli la volanul masinii in miscare, fie ca este partenerul tau, nu aveti voie sa faceti sex in timp ce circulati. Motivele sunt lesne de inteles: puneti in pericol atat vietile voastre, cat si pe cele ale celor din jur.

In parc

Parcul este locul unde familiile ies la plimbare, unde copiii se joaca sau unde cuplurile se saruta cu foc – dar nu fac sex! Poti fi amendata pentru expunere obscena in public (activitate sexuala) sau poti ajunge in spatele gratiilor pentru exhibitionism ori acte sexuale explicite.

In spital

Un om este internat in spital pentru a se recupera, nu pentru a face sex – asta in cazul in care unul ditnre voi este pacient al institutiei. Altfel, de ce ai merge intr-un spital ca sa faci sex… ?

La serviciu

Job-ul este de departe unul dintre cele mai periculoase locuri in care ai putea face sex. Asta pentru ca iti poti pierde si locul de munca si iti strici imaginea in acelasi timp, daca ai noroc si seful tau nu anunta autoritatile.