Necenzurat

Sex anal, pro sau contra?

Sex anal, pro sau contra?

blankPoate oferi ambilor parteneri senzaţii de plăcere incredibile, dar cu condiţia să fie bine făcut. Specialiştii în domeniu, pentru că sunt şi în acest domeniu specialişti, spun că pentru femei sexul anal poate genera senzaţii de departe mai satisfăcătoare decât sexul vaginal.

Şi cum multora le place să treacă peste dogme şi să creeze alte reguli în societate, sexul anal le poate satisface pe amandouă. Dar pentru ca toate astea să se întâmple trebuie ca ambii parteneri să fi ajuns la puncul culminant al excitării şi totul o să meargă foarte uşor, mai ales dacă zona anală este lubrifiată chiar în exces. Mai mult ca la o partidă de sex normală, ăn cazul sexului anal, partenerii trebuie să aibă încredere unul în altul, ca să se simtă în siguranţă şi să lase locul plăcerii necontrolate.

O partidă de sex anal care nua fost pregătită aşa cum trebuie se poate termina chiar înainte de a începe, dar cum femeile sunt recunoscute pentru curăţenia lor, cel puţin unele dintre ele, atunci partida de sex anal va avea rezultatele sontate. Dacă nu este îndeplinită această condiţie de curăţenie, vizul poate fi destul de neplăcut pentru că scopul principal al rectului este cu totul altul. Din această cauza, baia poate fi un preludiu excelnt în cazul unei partide de sex anal.

Ca poziţie, ideală este „doggy-style”, dar îţi poţi surprinde partenerul cu o poziţie aşa-zisă a misionarului, în care ridici picioarele mai sus ca la poziţia normală.

Şi mai incitant sunt jucăriile sexuale anale, dar trebuie folosite numai cele special create.

O joacă anală se concentrează atât pe plăcerea fizică, cât şi pe cea psihologică pentru că le deschide partenerilor căi noi ale sexualităţii lor, ce va avea un impact asupra vieţii lor sexuale. 

www.expresspress.ro

blank