Necenzurat, Stiri

Sex. 6 sfaturi pentru o aventură de o noapte de neuitat. Renunţă la inhibiţii!

Sexul fără obligaţii poate fi extrem de incitant, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. În cazul Evelor însă, lucrurile nu sunt la fel de simple ca în cazul bărbaţilor. Dacă nu ai trăit până acum o noapte fierbinte, fără obligaţii şi fără repercusiuni, însă te tentează, trebuie să ţii cont de câteva sfaturi.

276761l-581x0-w-2152b4ce

Protejează-te!

Este prima regulă şi cea mai importantă! Poartă întotdeauna un prezervativ cu tine pentru că nu ştii ce-ţi rezervă noaptea. Nu numai că te protejează de boli cu transmitere sexuală, risc foarte mare în cazul unei aventuri de o noapte, dar te fereşte şi de o sarcină nedorită.

Fă-o din motivul potrivit!

Sexul fără obligaţii nu este pentru toţi sau toate. O mare parte dintre femei se simt ruşinate de fapta lor şi chiar “folosite”, având apoi chiar complexe de inferioritate. Dacă tot ce vrei este să te distrezi, să ai parte de noi experienţe sexuale, atunci fă-o! Dacă însă o faci pentru a demonstra cuiva ceva, sau să te răzbuni pe fostul, atunci opreşte-te. Nu renunţa la principii din motive greşite!

Alege-l cu cap!

Colegul nou de la serviciu sau amicul prietenei tale nu sunt tocmai bărbaţii potriviţi pentru o distracţie de câteva ore. Motivul? Complicaţiile sunt greu de evitat, iar întâlnirile vor deveni stânjenitoare pentru amândoi. Alege pe cineva din afara cercului de prieteni, cu care să nu te întâlneşti des sau pe care să-l poţi evita.

Nu te duce la el acasă!

Asta este valabil în cazul în care nu-l cunoşti. Să agăţi un străin în club şi să-l însoţeşti acasă nu este cea mai înţeleaptă decizie. Pentru siguranţa ta, mergeţi la un hotel cunoscut, sau la tine acasă. Într-un mediu familiar îţi va fi mai uşor să controlezi situaţia. De asemenea, este indicat să ai întotdeauna un spray de auto-apărare în geantă.  

Nu-i oferi datele personale

Dacă vrei o partidă de sex şi nimic mai mult, discuţiile pe lângă nu-şi au rostul. De ce să afli mai multe despre o persoană pe care o vrei alături o noapte? În plus, poţi descoperi lucruri despre el care să nu fie tocmai “excitante”. De asemenea, dacă îţi laşi numele şi numărul de telefon, este posibil ca această aventură să ia proporţii şi să se dezvolte în ceva ce poate nu-ţi doreşti.

Fii egoistă!

Da, ai citit bine. Este momentul să te bucuri din plin de această experienţă şi să o faci de neuitat. În special, pentru tine. “Dezavantajul” unei relaţii serioase este că trebuie să-l “mulţumeşti” şi pe celălalt partener. Sexul de ocazie îţi permite să încerci poziţiile dorite sau locuri noi, fără să te întrebi la final dacă el este satisfăcut. În plus, nu e nevoie să mimezi orgasmul în cazul în care el nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.