Showbiz

Sese și Giovana sunt adorabili! Cât a crescut fiica lor și cum s-au afișat în mediul online?

Sese și Giovana sunt discreți cu privire la viața lor personală. Tocmai de aceea, când apar în online cu fiica lor, Sese și Giovana, foștii câștigători ai sezonului 5 Mireasa, primesc o mulțime de reacții pozitive.

Sese și Giovana au publicat recent o fotografie de familie. Micuța Selina apare stând în brațele tatălui său. Cei care i-au susținut în cadrul sezonului 5 Mireasa au fost încântați să vadă fotografia de familie.

Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, apariție rară alături de fiica lor. Cât a crescut Selina. Portretul de familie care i-a înduioșat pe fanii emisiunii

Fanii cuplului Sese-Giovana se mândresc că i-au susținut în cadrul sezonului 5 Miresa pe cei doi, având în vedere că și-au construit o familie frumoasă în afara competiției.

Fanii Mireasa au observat cât de mult a crescut fiica foștilor câștigători Mireasa și cât de frumoasă este.

Selina este născută pe 22 mai 2023, deci are aproape 7 luni. Cei care au susținut cuplul Sese-Giovana în sezonul 5 Mireasa consideră că micuța Selina este emblema acestei emisiuni.

Cum a început povestea de dragoste dintre Giovana și Sese

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios. Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

Citește și  Simona Gherghe vorbeste despre cel mai greu moment al vietii ei

Giovana și Sese au devenit pentru prima dată părinți în luna mai 2023, iar tânărul a dat vestea nașterii fiicei sale printr-un mesaj emoționant:

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră. Pe 22.05.2023 a venit să își întâlnească părinții, fetița noastră frumoasa și sănătoasă. Am cele mai frumoase și puternice fete, sunt foarte mândru de ele. Vă iubesc mult, fetele mele!”, a transmis fericitul tată după nașterea ficei sale.

blank