Servicii funerare completeExistă momente dificil de depăşit în viaţă, iar unul dintre acestea ar fi şi trecerea în nefiinţă a celor apropiaţi. Astfel de momente se necesită a fi totuşi depăşite, iar pentru a evita grijile şi eforturile depuse de rude şi prieteni, există acum societăţi ce pun la dispoziţie servicii funerare complete, pentru ca evenimentul înhumării să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

            O astfel de societate, cu obiect de activitate axat pe servicii funerare profesioniste, este şi Funerare Alexandru. Chiar şi în cazul în care se caută servicii funerare non stop Bucuresti, o astfel de variantă poate fi găsită la profesioniştii acestei firme. Se asigură de fiecare dată pachete de servicii complete, de la sicrie şi până la tot ceea ce ţine de pomeniri şi parastase – griji preluate de pe umerii celor îndureraţi de dispariţia persoanei.

            Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul funerar, societatea Funerare Alexandru îşi prezintă serviciile şi prin varianta online, pe funerarealexandru.ro. Aici, prezentarea pachetului complet începe cu strictul necesar, continuând cu tot ceea ce ţine de articole diverse, accesorii şi elemente necesare pentru petrecerea pe ultimul drum a unei persoane apropiate care a trecut în nefiinţă.

            Funerare Alexandru poate asigura, în primul rând, sicrie. Gama este în acest caz complexă, din materiale diverse, în culori ce pot fi alese după preferinţe. La categoria sicrie există şi opţiunea personalizării – se pot alege aici sculpturi şi gravuri specifice, în funcţie de dorinţele familiei şi apropiaţilor răposatului. Alături de sicriu – ca element de o importanţă deosebită la înmormântare – stau şi coroanele, aranjamentele florale şi jerbele de flori, ca o reprezentare a unui ultim omagiu pentru persoana stinsă din viaţă. Funerare Alexandru pune astfel la dispoziţie ornamente şi aranjamente florale, coroane şi jerbe din flori naturale sau artificiale, pentru a mulţumi orice gusturi.

            Gama de servicii funerare oferite cu 100% disponibilitate şi accesibilitate de către Funerare Alexandru continuă cu transportul funerar – asigurat cu limuzine speciale sau cu autoturisme normale, pentru a mulţumi din nou preferinţele tuturor doritorilor. În momentul dificil al trecerii în nefiinţă a unui apropiat nu pot fi avute de fiecare dată în vedere toate aspectele asociate cu evenimentul funerar. Întocmirea actelor necesare, transportul funerar, toaletarea şi îmbălsămarea sau organizarea parastaselor devin însă obiective îndeplinite, profesioniştii de la Funerare Alexandru ocupându-se de toate aceste aspecte. Constatarea decesului este astfel făcută de către un medic specialist, eliberându-se şi actul constatator, urmând apoi obţinerea avizului de înhumare şi a eventualei autorizaţii de depunere la capelă sau transportul, în cazul în care decesul a survenit într-un alt oraş.

            Astfel de servicii, chiar dacă nu ne gândim la ele cu prea multă plăcere, trebuie totuşi să existe. Ca o completare, pentru ca întreg evenimentul funerar să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, profesioniştii Funerare Alexandru pun la dispoziţie şi monumente funerare în modele variate, fotografii ceramice sau chiar filmări comemorative. În acest fel, apropiaţii persoanei decedate nu mai au parte de stres suplimentar cu organizarea întregului eveniment funerar. Serviciile oferite de Funerare Alexandru completează orice trecere în nefiinţă şi asigură disponibilitate non stop, pentru ca înhumarea sau parastasul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.