Showbiz

Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună!

Sergiu neagă că ar avea o relație cu o fostă concurentă de la Mireasa sezonul 8. Spune că e singur.

După o perioadă de tăcere, Sergiu a făcut un live pentru a clarifica zvonurile că ar avea o nouă relație după despărțirea de Madi.

S-a speculat că noua iubită ar fi chiar o fostă concurentă din sezonul 8 Mireasa, Luiza. Pentru că Madi și Sergiu nu au negat, aceasta a ieșit în față și a spus lucrurilor pe nume.

”Vreau să lămuresc postarea de dinainte și să spun că nu este adevărat nici măcar 1%. Acești doi nesimțiți, că altfel nu îi pot numi, nici măcar nu vin în față să afirme că așa ceva nu este adevărat, cât timp eu nu am vorbit cu Sergiu nici măcar după ce am ieșit din casă, nici măcar când era cu Madi.

Doar lui Madi i-am scris și nici nu mi-a răspuns cât timp a fost în spital. Se vede cât de prietenă mi s-a dat. Nu pot să spun foarte mult acum pentru că eu sunt la job, nu fac live-uri pe Facebook, Instagram, Tiktok pentru că nu această meserie este de mine. Așa că o să fac zilele următoare un live în care vreau să specific, mai în amănunt, tot ce se întâmplă și chiar cu dovezi.

Nu m-aș uita niciodată la un bărbat ca Sergiu. Nu mă cred cine știe ce, dar, pur și simplu, l-am văzut doar ca pe un prieten. Madi, dacă îmi era prietenă, ne avem pe Instagram, i-am dat mesaj când era la spital și nu mi-a răspuns, putea să mă întrebe dacă e adevărat sau nu. Ce înseamnă prostia asta?! Sergiu și Madi puteau să afirme în orice moment că acest lucru nu e adevărat.”, a zis Luiza pe propriul Instagram.

Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună

În live-ul său, Sergiu a ținut să puncteze faptul că între doi oameni care s-au iubit și au avut o relație nu poate exista o relație de prietenie.

Citește și  Bianca Drăguşanu, cât de slabă vrei să ajungi?

”Între un fost și o fostă nu au cum să existe relații de prietenie. Exclus așa ceva. Cine zice că există e un om psihopat”, a spus Sergiu. Cineva i-a scris: ”Pare că nu ești singur”.

”Uite că pare, Anamaria.”, a răspuns fostul concurent de la Mireasa sezonul 8. El a negat faptul că are o nouă relație.

”Următorul live nu o să existe, cât de curând. Atât am dorit să fac live-ul ăsta ca să pun stop speculațiilor care au fost făcute zilele trecute, precum că eu aș avea o relație cu o fostă concurentă din casa Mireasa.

Nu e adevărat, deocamdată sunt bărbat însurat, nu-mi doresc în viitorul apropiat să am o relație, mai ales și cu o fostă concurentă. E exclus. Astea sunt bârfe de la un grup de susținere care pe mine mă hăituiesc și vor să facă rău. Plus de asta, îi pătează și imaginea acelei colege din emisiune, nu vreau să dau nume, nu vreau să-i pătez numele”, a spus Sergiu.

 

blank