Showbiz, Stiri

Sergiu Nicolaescu trist ca a ramas printre vii

Sergiu Nicolaescu trist ca a ramas printre vii

Afla declaratiile lui despre moartea lui Serban Ionescu 

blank Regizorul Sergiu Nicolaescu este mahnit pentru faptul ca actorul si prietenul lui Serban Ionescu a parasit lumea noastra, mai ales ca acesta era mai tanar cu 20 de ani. Acest motiv ii da de gandit regizorului si realizeaza ca ii pare rau ca este inca in viata.

 „Ma simt vinovat ca el a murit si eu traiesc. El eram mai tanar decat mine cu 20 de ani. De aceea n-o sa accept nici sa plang, nici sa exagerez, asa cum omeneste este obisnuit. […] Nu sunt capabil decat sa-l aplaud”, a declarat Sergiu Nicolaescu pentru Maruta.

 Complet indurerat regizorul nu a facut decat sa complimenteze personalitatea actorului Serban Ionescu : „Era un om extrem de optimist. Era mereu vesel, se bucura. Din cauza asta, dintr-un fel, ma simt vinovat si eu. Ma simt vinovat ca el a murit inaintea mea. Era mai tanar. Putea sa faca mult mai multe lucruri. In ultimii 20 de ani, faci cele mai bune lucruri”, a mai spus acesta.

 Pe de alta parte Sergiu Nicolaescu si-a pierdut doi buni prieteni si colegi de platou sau scena la doar cateva zile diferenta si acum trebuie sa suporte povara vietii practic :  „Am fost la Iurie Darie si m-a impresionat. O sa încerc. Pentru mine ei raman oameni vii! Actori de care voi vorbi mereu la prezent”, a completat Nicolaescu.

blank