Showbiz, Stiri

Sergiu Nicolaescu avea un „fiu” secret

La mai bine de un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, incep sa iasa la iveala amanunte nestiute din viata acestuia. Se pare ca in spatele razboiului dintre sora si vaduva maestrului s-ar afla o ruda secreta, care ar fi starnit lupta pe avere!

Daca Sergiu Nicolaescu ar fi stiut ce se va declansa in urma lui, cu siguranta ca nu ar fi fost deloc linistit. Inca de la moartea marelui regizor, rudele sale au inceput un razboi pe viata si pe moarte, avand ca miza mostenirea lasata de acesta. Nici inmormantarea maestrului nu a fost lipsita de scandal, intrucat sora lui nu a fost de acord cu incinerarea, pe care, de altfel, chiar el si-o dorise.

La deschiderea testamentului s-a aprins, insa, un scandal si mai si. Atunci cand a aflat ca fratele ei i-a lasat intreaga avere sotiei, Iolanda Nicolaescu a luat foc, acuzand chiar ca documentul este fals. In ultimul an, aceasta nu a ratat nicio ocazie sa se planga de viata grea pe care o duce si sa o acuze pe Dana Nicolaescu ca nu are grija de ea, asa cum a lasat cu limba de moarte maestrul.

„Eu si Sergiu am avut o relatie cum rar vezi intre frati. Nu avea cum sa nu ma includa in testament. Ma iubea mult, nu ma lasa el pe mine sa mor de foame. Eu cred ca acel testament este un fals, acum sa vedem ce va decide instant competenta”, a spus aceasta, pentru CANCAN.ro, in urma cu doar cateva zile.

Sora lui Nicolaescu a marturisit in repetate randuri ca vaduva fratelui ei nu ii da niciun ban si abia daca ii plateste utilitatile. De asemenea, aceasta a declarat ca traieste dintr-o pensie extrem de modesta, de doar 670 de lei.

„Am pensie de 670 de lei. Mananc oricum foarte putin, asa ca nu este mare problema. Am foarte multi prieteni buni, apropiati. Imi aduc mereu de mancare: ciorba, snitele, orice fac ei acolo. Imi e si rusine, ca vin la mine ca la o miloaga, dar nu vor sa ma lase de izbeliste”, ne-a mai spus aceasta.

Cel mai bun prieten al lui Sergiu Nicolaescu, Ioan Carmazan, are, insa, o alta varianta. Acesta sustine ca vaduva maestrului are grija sa respecte intocmai indicatiile lasate de regretatul regizor si ca, in plus, Iolanda Nicolaescu castiga bani si din alte surse.

„Sergiu i-a dat apartamentul in care sta si o grasoniera sa o inchirieze si sa isi ia banii de acolo. In fiecare luna mai castiga ceva, nu? Daca spune ca o are inchiriata unei fete care nu ii da niciun ban, eu nu cred. Dana face exact ce i-a spus Sergiu, adica sa aiba grija de ea. Eu stiu ca ii plateste toate utilitatile si ii da 20 de milioane pe luna (nr. 2.000 de lei). Ce altceva mai vrea?”, a declarat acesta.

In plus, regizorul ne-a povestit o intamplare care ridica mari semne de intrebare asupra luptei pe care sora lui Nicolaescu o duce cu vaduva acestuia. La mijloc pare sa fie un „nepot” al Iolandei Nicolaescu.

„Cand a murit Sergiu, m-a sunat un baiat si mi-a spus ca e un nepot al Iolandei si mi-a cerut sa fac presiuni sa nu il incinereze. L-am intrebat de cand pana cand ii e el nepot si de unde. Si atunci mi-a zis ca de fapt e o persoana apropiata acesteia, pe care ea il considera ca un nepot. De fapt, este baiatul unei femei cu care a fost Sergiu la un moment dat, o aventura, dar nu am inteles de unde pana unde se baga el in treburile familiei”, ne-a dezvaluit Carmazan.

Sora regizorului vrea sa doneze averea acestuia

Intrebata ce va face cu banii in cazul in care instanta va hotari ca are dreptul la o parte din averea lui Sergiu Nicolaescu, sora acestuia a marturisit ca are de gand sa imparta totul intre un orfelinat si un azil de batrani. Constienta ca, la 87 de ani, nu prea ar mai avea ce face cu banii.

„Cand a murit Sergiu, m-a sunat un baiat si mi-a spus ca e un nepot al Iolandei si mi-a cerut sa fac presiuni sa nu il incinereze. L-am intrebat de cand pana cand ii e el nepot si de unde. Si atunci mi-a zis ca de fapt e o persoana apropiata acesteia, pe care ea il considera ca un nepot. De fapt, este baiatul unei femei cu care a fost Sergiu la un moment dat, o aventura, dar nu am inteles de unde pana unde se baga el in treburile familiei.” Ioan Carmazan

blank