Serena Williams
Showbiz

Serena Williams este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă la Met Gala 2023: „Nu mai trebuie să mă ascund…”

Serena Williams este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă la Met Gala 2023. Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, a anunțat luni seară, la Met Gala 2023, că este însărcinată a doua oară. Iată și primele declarații făcute de îndrăgita tenismenă!

Gala Met 2023 a avut loc luni seara, 1 mai 2023, unde mai multe staruri internaționale și-au făcut apariția rând pe rând. Serena Williams a uimit, într-o rochie Gucci și cu un zâmbet larg, în timp ce a confirmat că este însărcinată, luni, pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă.

Serena Williams
„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala’, a scris Serena Williams pe Instagram.

Serena Williams este însărcinată a doua oară

Serena a născut primul copil în mare secret în 2017, la o clinica privată St Marys Medical Centre din West Palm Beach, unde a rezervat un etaj întreg pentru a se asigura că are parte de toată intimitatea de care are nevoie. Acum, tenismena a făcut anunțul mult așteptat. Ea și soțul ei, Alexis Ohanian, așteaptă cel de-al doilea copil și au dat vestea la Met Gala 2023

„Mă simt bine acum. Pot să respir. Nu mai trebuie să mă mai ascund’, a adăugat Williams într-un interviu de pe covorul roșu, pentru Vogue.

Fosta tenismenă a purtat la Met Gala 2023 o rochie Gucci alb-negru și bijuterii Tiffany, aducându-i un omagiu lui Karl Lagerfeld, regretatul designer a cărui operă este onorată în cadrul expoziției și galei Institutului de Costume din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

„Karl nu a dezamăgit niciodată (…), așa că amândoi suntem atât de fericiți să fim aici’, a mai spus Serena Williams, alături de soțul ei.

sursă foto- Profimedia

blank