Monden, Stiri

Serban Huidu scrie din nou pe blog. „Nu mă voi lăsa călcat în picioare”

Serban Huidu scrie din nou pe blog. „Nu mă voi lăsa călcat în picioare”

blankHuidu a reînceput să scrie pe blogul său. In postare intitulată „Precizări care trebuie făcute”, fostul Cârcotaș îi critică pe paparrazzi care profită de situația sa și atacă „un angajat al varanului”.  

Traiesc in ultime zile un santaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizata Roton (o casa de discuri autohtona-un important jucator de pe piata media), ca sa ma intalnesc cu oamenii din industria in care activez! In interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: ia uite: petrece dupa accidentul ala teribil! Jalnic si patetic!”, își începe Serban Huidu postarea.

Serban HUIDU atacă tabloidele şi pe „cercopitecul angajat al varanului”

Pozele in care stateam, erau dupa 3 ore de mers non stop cu paparazzi dupa mine! Trebuia sa fi vazut fetele lor! Si cred ca o sa le si vedeti, cum urca si coboara in parc! Toate la timpul lor! Nu sunt nici nebun, nici nu vreau sa impresionez! Pus si simplu eram obosit! Toti oamenii din media stiu realitatea, stiu dosarul si totusi au ales limbajul populist si usor de vandut! Nu am vrut sa mi se ia apararea ci sa se relateze corect! Ce vise am si eu!”, s-a apărat fostul carcotas. 

De asemenea, Huidu le-a transmis pe blog un mesaj și rudelor victimelor sale: „Vreau sa asigur rudele victimelor, ca nu ma intorc in prim plan in televiziune asa cum gresit cred, si ca banii, pe care i-am convenit, ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect! Ii rog si pe ei, si pe avocatii lor sa constientizeze realitatea, si sa redeschida contul pe care l-au inchis! Nu vreau nimic inapoi! Orice as face, suferinta si pierderile lor nu le pot alina!”.

Fostul Cârcotaș și-a încheiat postarea cu un mesaj îndreptat către „un angajat al varanului„: „Asta ca sa raspund unui cercopitec, angajat al varanului, caruia cica trebuie sa ii multumesc ca nu pune presiune pe justitie! Aschia nu sare departe de gard!”.

Reproducem integral postarea lui Serban Huidu: 

 

„Traiesc in ultime zile un santaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizata Roton (o casa de discuri autohtona-un important jucator de pe piata media), ca sa ma intalnesc cu oamenii din industria in care activez!

In interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: ia uite: petrece dupa accidentul ala teribil! Jalnic si patetic!

O alta publicatie s-a gandit sa scrie un “interviu”, dupa ce unul din avocati a explicat cum sta cazul pe subiectul Huidu!

Ce au uitat sa va spuna celebrii “paparazzi” de la evenimentul respectiv, e ca au mers cu mine in hoarda, filmand si facand poze, peste zece kilometri, iar in parc am urcat niste trepte de 25 (douazecisicinci) de ori; ei dupa mine (parcul respectiv are o costisa)!

Deci nu am fost singur ci impreuna cu 8-9 hartuitori in jurul meu! Nu ati vazut ca toti dau “exclusivitati” Macar sa simta ca lucreaza, ca de pitipoance surprinse in padure e plina lumea!

Pozele in care stateam, erau dupa 3 ore de mers non stop cu paparazzi dupa mine! Trebuia sa fi vazut fetele lor! Si cred ca o sa le si vedeti, cum urca si coboara in parc! Toate la timpul lor!

Nu sunt nici nebun, nici nu vreau sa impresionez! Pus si simplu eram obosit! Toti oamenii din media stiu realitatea, stiu dosarul si totusi au ales limbajul populist si usor de vandut! Nu am vrut sa mi se ia apararea ci sa se relateze corect!Ce vise am si eu!

Vreau sa asigur rudele victimelor, ca nu ma intorc in prim plan in televiziune asa cum gresit cred, si ca banii, pe care i-am convenit, ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect!

Ii rog si pe ei, si pe avocatii lor sa constientizeze realitatea, si sa redeschida contul pe care l-au inchis! Nu vreau nimic inapoi! Orice as face, suferinta si pierderile lor nu le pot alina!

Si as mai vrea sa le spun ceva: presa de scandal din asta traieste: din oameni care isi pun poalele in cap: pe ei aia ii doare, ca nu am spus nimic un an! In realitate nu dau do bani pe drama, victime, vinovatii sau adevaruri.

Isi doresc cu ardoare sa spun eu ceva, nu sa se documenteze ei! Imi pare rau sa ii dezamagesc dar nu voi avea nici o declaratie ca si pana acum!

In ceea ce priveste actul de justitie el nu a fost influentat in nici un fel, desi s-a spus multe si am fost demonizat ca am cumparat justitia cu bani!

Nu am contestat nimic, desi puteam, pentru ca procesul sa se termine repede si oamenii sa primeasca despagubirile ce vor fi stabilite de catre judecatori! Ce am primit in schimb? epitete de :”drogat” sau “criminal odios”!

Exprimarile de genul “daca eram eu luam 20 de ani” si “in America era deja la inchis”, se lovesc de jurisprudenta existenta!

S-au scris multe si s-au sustinut multe: ca eram beat, drogat sau nu aveam dreptul de a conduce! Sau ca am depasit.

As vrea sa reamintesc ca dupa accident nu am parasit locul, am fost testat, mi s-a luat sange, iar in luna noiembrie 2011 am facut un examen neurologic si medical complet la clinica din Innsbruck, unde am fost internat anterior, examen care e la dosar si a stat la baza examinarii din Brasov pe care am facut-o ulterior!

Toate testele si analizele au iesit bine! La fel si examinarea! De asta nu va spune presa in veci nimic desi sunt la dosar! In ochii lor si in ochii celor injectati de ura, e doar un singur vinovat:eu!

In plus, in ziua aceea nu era aglomerat, nu erau coloane iar in fata mea conducea cumnatul meu, cu care am plecat impreuna din Predeal! Deci pe cine sa depasesc si pentru ce?

Acestea fiind precizate, astept ca frazele mele sa fie trunchiate si puse in ziar cum le convine editorilor, dar ii rog sa precizeze sursa, astfel incat oamenii care isi doresc informatii sa stie de unde sa le ia!

Cu asta inchei, multumindu-le oamenilor care au puterea sa filtreze informatiile aparute si fanilor si prietenilor ca nu m-au parasit niciodata! Acestea sunt niste precizari necesare si nu le-as fi facut daca nu exista presiunea media din ultima vreme!

As vrea sa asigur urmasii victimelor, de adanca mea compasiune dar as vrea sa inteleaga ca nu ma voi lasa calcat in picioare, desi asta s-a urmarit de catre media si avocatii care ii manipuleaza!

Ma voi supune oricarei hotarari a Justitiei, in care am increderea ca isi va face treaba, indifent cat e de mare presiunea media exercitata in aceste zile asupra ei!

Asta ca sa raspund unui cercopitec, angajat al varanului, caruia cica trebuie sa ii multumesc ca nu pune presiune pe justitie! Aschia nu sare departe de gard!”

A scris Serban Huidu pe blogul sau

expresspress.ro

blank