Showbiz, Stiri

Şerban Huidu, lovit din nou!

Şerban Huidu a pierdut pe mâna socrului său un milion de euro

huiduGhinioanele se ţin lanţ de Şerban Huidu. Socrul său a dat chix în afaceri şi i-a făcut fostului cârcotaş o gaură în buget de 1 milion de euro.

În ultimii cinci ani, socrul lui Huidu a primit de la ginere aproape un milion de euro, bani pentru o afacere. Firma lui Vintilă Matei, Conimpex Company SRL, şi-a declarat insolvenţa pe 8 martie 2012 şi a intrat în administrarea lichidatorului judiciar. Noul administrator al firmei a atacat în instanţă „actele frauduloase” prin care clădirea din Covasna e cedată în contul împrumutului oferit de Hodoronc-Tronc Production SRL, societate deţinută de Şerban Huidu.

 

Şerban Huidu nu mai are chef de tribunale şi a spus că vrea doar să recupereze o parte mică din banii pierduţi.

 

„KPMG vrea să anuleze actul de cedare a creanţelor pentru un hotel neterminat în Covasna care, de fapt, e o ruină aflată în litigiu. Construcţia, evaluată în anul 2007 sau 2008 la o sumă mai mică decât împrumutul, are acum o valoare patetic de mică. Prin proces, cei de la KPMG vor să anuleze actul prin care Conimpex cedează firmei mele această creanţă şi să recupereze ei ce pot, iar eu să mă înscriu la masa credală. N-am atacat, acte de genul acesta se pot anula doar prin hotărâre judecătorească, e doar o formalitate. Am decis să dau ruina înapoi la Conimpex şi să intru la masa credală. KPMG să preia creanţa şi să încaseze bani din ea. Dacă mi se ia creanţa, mă înscriu la masa credală, nu e nimic fraudulos!”, explică Şerban Huidu.