Uite cât de grijulie este să apară sexy în poze

  Nicoleta

Casnica de la MasterChef a plecat pe alte meleaguri însorite, cu nisip fin, numai bune pentru o vacanţă de excepţie

Dar nu s-a dus singură, tocmai dincolo de Ocean, mai exact în staţiunea Punta Cana, de pe Coasta de est a Republicii Dominicane. Destinaţie exclusivistă şi glamuroasă este locul perfect pentru turiştii care venerează soarele, iubitorii de golf, fanii sporturilor nautice şi pentru cei care apreciaza lucruri fine, de lux. Datorita hotelurilor de lux, a restaurantelor elegante, Punta Cana este frecventata, in mod special, de turistii cu venituri generoase.

Matea3_n

Dacă aşa sună invitaţie într-un asemenea loc, oare cu cine a plecat Nicoleta Matea, proaspăt divorţată?! Cineva îi face aceste fotografii şi, mai mult ca sigur, i-a şi plătit sejurul.

Probabil că fosta concurentă de la MasterChef îşi linge rănile după ruperea căsniciei, dar cineva o ajută foarte bine. Nicoleta debordează de bucurie şi este foarte încântată de locul ales pentru vacanţă. Postează aproape în fiecare zi fotografii de pe plaje, etalându-şi trupul tonifiat şi costumele de baie care mai de care mai sexy.

De data aceasta vine cu un costum de baie în culorile curcubeului, fiind imortalizată în cele mai senzuale poziţii. “I love Punta Cana!”, a scris Nicoleta pe Facebook.