Ion Iordache
Politic

Senatorul Ion Iordache demisionează din PNL: „Ceea ce faceţi voi, conducerea, e mai rău decât orice formă de prostituţie!”

Senatorul PNL Ion Iordache a anunţat, marţi, că îşi dă demisia din Partidul Naţional Liberal pentru că în acest partid nu îşi mai poate îndeplini misiunea şi acuză actuala conducere pentru situaţia în care a adus formaţiunea.

Ion Iordache, senator PNL, compară atitudinea actualei conduceri a liberalilor cu „prostituţia” şi arată că zilnic, zeci de oameni îi cer să nu fie ca cei din PNL şi să ia atitudine.

Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea.

orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni.

Zilnic, zeci de oameni îmi cer să nu fiu ca voi și să iau atitudine! Oamenii vor respect, s-au săturat să fie umiliți și vor să fie reprezentați de persoane în care să poată avea încredere.

Demisia mea vine după consultări cu gorjenii care, ca și mine, sunt revoltați de comportamentul iresponsabil și de dezastrul produs în țară în ultimele luni.
Ați destabilizat țara doar ca să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres.

Ion Iordache, senator PNL: „Dacă nu investiţi în Cluj, voi fi cel mai mare opozant al acestei alianțe care și-a mai bătut o dată joc de țară”
Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare. Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante.

Planul de reorganizare al Complexului Energetic Oltenia este tot secret și tot neaprobat. Angajații companiei sunt jefuiți de dreptul de a se pensiona anticipat și tensiunea crește tot mai mult. Nu avem niciun proiect pentru județ și nicio facilitate pentru compensarea efectelor decarbonării.

Aș putea continua la nesfârșit cu tot ce nu s-a făcut! Este clar pentru mine că Gorjul nu reprezintă o prioritate pentru acest PNL! Este datoria mea să caut sprijin pentru gorjeni și pentru proiectele județului, să găsesc oameni dispuși să muncească și să ne sprijine, nu să ne sfideze! Cred că demisia mea este un semnal pentru toți liberalii care nu mai suportă dezastrul produs de voi!

PNL și PSD, dacă aveți gânduri bune pentru gorjeni, dacă veți investi în acest județ, mă veți avea aliat, dacă nu, voi fi cel mai mare opozant al acestei alianțe care și-a mai bătut o dată joc de țară.

Gorjenu demisia a mea este un simdol al respectului pentru voi si singura  posibilitate de a rămâne  lănga voi în senatul României sa va pot reprezenta fără compromisuri,, a scris pe facebook Iordache