După o nuntă ca în poveşti cu 250 de invitaţi în 2007 şi o viaţă liniştită pe tărâm american, Catrinel Sandu a anunţat că se desparte de soţul ei, tenismenul Gabriel Trifu. Vestea a căzut ca o bombă în rândul apropiaţilor lor, dar se pare că mariajul celor doi se clătina din temelii încă de acum un an. Click! vă prezintă semnele care dădeau de bănuit că între soţi s-a instalat răceala.

Catrinel Sandu ( 40 de ani) s-a mutat în urmă cu zece ani în Statele Unite ale Americii pentru a-şi urma soţul, antrenor de tenis. Deşi a strâns din dinţi şi a plâns în fiecare zi în primul an pe tărâm american, fosta bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor a încercat să se acomodeze cu viaţa peste Ocean de dragul lui Gabriel Trifu.

Cu toate astea, blonda revenea an de an în România, singură, unde stătea câteva luni. “Unerori stau chiar şi trei, patru luni şi până la jumătate de an dacă am proiecte”, îi povestea în această vară Catrinel fostei sale colege de facultate, Diana Munteanu. În luna iunie, fosta bebeluşă a făcut turul televiziunilor şi chiar dacă vorbea cu zâmbetul pe buze despre Gabriel Trifu, pe inelarul ei nu se mai găsea verigheta şi nici bijuteria primită când s-a logodit.

Catrinel Sandu nu mai purta verigheta din această vară

Foto: captură video

Dacă la vremea respectivă nu a trezit suspiciuni, acum este clar ca lumina zilei, că vedeta avea motive întemeiate să nu le mai poarte. De altfel, chiar Catrinel a spus într-un mesaj pe pagina ei de socializare că s-a separat de tenismen de un an, dar abia acum au decis să divorţeze.

Un al semn al iminentului divorţ a fost reacţia blondei când a fost întrebată la emisiunea Oanei Turcu dacă a simţit că a fost vreodată înşelată. Blonda s-a fâstâcit şi a încercat să salveze aparenţele. “Gabi are un mod isteţ de a se uita după alte femei pe stradă. Eu nu cred că există bărbat care să nu înşele. Dacă a făcut-o şi eu nu am simţit, jos pălăria!”, povestea vedeta, lăsând loc interpretărilor.