Life

Semnele care îi dau de gol pe bărbaţi şi spun cât de buni sunt la pat

Vrei sa stii inca de la prima intalnire daca va fi bun la pat sau nu? Atunci tot ce trebuie sa faci este sa fii atenta la anumite gesturi pe care le face. Iata ce recomandari au pentru tine specialistii Cosmopolitan. Acestea te vor ajuta sa-ti faci o idee daca barbatul cu care te intalnesti merita sau nu sa te aventurezi cu el in asternuturi.

1. Savureaza mancarea
“O persoana care are pofta de mancare, are pofta si de viata, si de sex”, spune Tracey Cox, expert sexolog , autoarea cartii “Supersex”. Tocmai de aceea, fii atenta cum mananca. Ii place sa savureze fiecare inghititura? Exact asa iti va savura urechile, gatul, sfarcurile. Si enumerarea ar putea continua. “Ocoleste barbatul care in 10 secunde a inghitit un hamburger urias. La fel de repede se va termina si partida de sex”, a adaugat Cox.

2. Vorbele sunt in acord cu limbajul trupului
Specialistii spun ca 93% din comunicarea umana este facuta prin intermediul tonului folosit si a limbajului trupului si numai 7% se face prin cuvinte. Iar cand vine vorba despre sex, trupul NU minte. Daca de la prima intalnire ai constatat ca evita contactul vizual, sta departe de tine, bratele sunt incrucisate, n-are sens sa mai accepti o a doua intalnire, chiar daca el ti-o cere. Toate semenele de mai sus indica un dezinteres total. Sau, chiar daca este interesat, vei avea de-a face cu un tip rece si distant.

3. Relatia cu banii
E adevarat, nu-ti poate cumpara dragostea cu bani. Insa modul in care se poarta cu banii s-ar putea sa-ti dea niste indicii despre cum va fi in pat. De exemplu, daca ii place sa se laude cu banii si-i flutura de cate ori are ocazia, probabil ca nu te va intreba ce anume iti place in pat. El are o rutina deja prestabilita a lucrurilor care lui i-au placut si o urmeaza cu sfintenie. Daca este zgarcit, s-ar putea sa fie la fel de zgarcit si retinut si in pat. “O inhibitie in cheltuirea banilor reflecta si o inhibitie in dormitor”, a mentionat dr. Pam Spurr.

4. Este un bun comunicator
Cum sunt mainile lui atunci cand vorbeste? Daca le foloseste din plin, inchipuie-ti cum va fi in pat. “Un barbat care isi foloseste mainile expresiv si tactil va fi foarte senzual in pat. Daca ai ocazia, priveste-l cum mangaie un animal. Iti vei face o parere si despre cum te va mangaia pe tine. Ocoleste barbatii care se joaca cu mainile in timp ce vorbesc. Este dovada fie ca este in pat se va concentra mai mult pe ce vrea el, fie ca nu este interesat de tine”, sfatuieste psihologul Corrine Sweet.

5. Saruta bine
Daca ai ajuns la stadiul “sarut”, acesta iti poate spune foarte multe despre cum se va comporta in pat. Daca sarutul este intens, pasional, excitant, asa va fi si sexul cu acest barbat. Daca nu, mai bine renunta! “Atunci cand isi foloseste din prima limba in timpul sarutului, te poti astepta de la el sa sara peste preludiu. Cei mai promitatori sunt barbatii care in timpul sarutului folosesc mai multe tehnici: ciupesc, mesteca, musca, ling, exploreaza toata gura. Cel mai probabil asa vor face si in timpul sexului”, explica Tracey Cox.

6. Incearca lucruri noi
Ai observat ca barbatul cu care te intalnesti refuza sa incerce lucruri pe care nu le-a mai facut/mancat etc? Mai mult ca sigur va fi la fel de rezervat si in a incerca lucruri noi in dormitor. “Atunci cand un barbat iti ofera din mancarea lui, este cazul sa-l tii aproape. Iar daca iti intinde lingura sa gusti din desertul lui, ia-l de barbat!”, sfatuieste Tracey Cox.