Selena
Showbiz

Selena Gomez strălucește de când iubește. A fost toată un zâmbet la Globurile de Aur, deși a ajuns pe lista divelor prost îmbrăcate

De mai bine de șase luni, Selena Gomez e îndrăgostită lulea de producătorul muzical Benny Blanco. Cei doi încă nu și-au făcut debutul în calitate de cuplu la un eveniment cu ștaif, iar Selena a apărut singură pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024.

Chiar și așa, dragostea și-a pus o amprentă puternică asupra ei. De multe ori serioasă și cu o mină sobră, acum, Selena a fost toată un zâmbet. Ba mai mult, a stat minute bune la poze în fața fotografilor de la eveniment și s-a jucat cu ei, făcând pe Marilyn Monroe și râzând din toată inima.

Selena

Strălucirea din privire și cea a rochii roșii purtate nu au scutit-o, însă, de critici, căci unele reviste și site-uri internaționale au pus-o pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete ale serii.

Selena

Rochia roșie bufantă aleasă de artista de 31 de ani nu a fost pe placul tuturor, unii considerând că ținuta „a înghițit-o” și că nu a avantajat-o. Strânsă în partea de sus, cu trei trandafiri negri poziționați în centru, de la talie, rochia s-a transformat într-un outfit asimetric și înfoiat.

La capitolul păr și machiaj, Gomez a fost impecabilă. Părul prins strâns într-un coc modern i-a lăsat la vedere frumoasele trăsături faciale. În plus, a pus și o mulțime de bijuterii cu diamante: inele, cercei și brățări, strălucirea fiind la superlativ.

Selena Gomez a fost nominalizată la Globurile de Aur 2024 pentru rolul său din serialul „Only Murders in the Building”, dar nu a plecat acasă cu trofeul.

blank