Selena Gomez
Showbiz

Selena Gomez, ironizată după ce a anunțat că renunță la social media: „Poate crede că pauza este când îți închizi aplicația!”

Selena Gomez a fost ironizată de fani după ce a anunțat că va renunța la rețelele sociale „o vreme”, dar a revenit după doar 24 de ore.

Cântăreața Selena Gomez în vârstă de 31 de ani a făcut public, marți, un mesaj în cadrul căruia a anunțat că va lua o pauză de la social media „o perioadă” pentru a se „concentra pe ceea ce contează cu adevărat”.

Selena Gomez, sărut cu Benny Blanco, în culise, la Globurile de Aur 2024: Am câștigat!

Ea s-a răzgândit, însă, 24 de ore mai târziu, când a făcut public un videoclip în care promova un clip în cadrul căruia apare gătind alături de Gordon Ramsay.

Scurta ei absență pe rețelele sociale a fost justificată de drama de la Globurile de Aur, când, la scurt timp după eveniment, un videoclip în care artista vorbește cu Taylor Swift a devenit viral, ea fiind acuzată că bârfea despre Timothee Chalamet și Kylie Jenner.

Imediat după revenirea pe rețelele sociale, mulți dintre fanii ei au reacționat, ironizând-o pentru gest.

„Cineva de pe Reddit spune că Selena Gomez crede că o pauză de la social media este atunci când îți închizi aplicația”, „Poate crede că să mergi la somn seara este tot o pauză de la social media”, „Oare cum ar vrea să reacționăm noi când anunță la fiecare cinci zile că renunță la social media”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Selena Gomez are o relație cu Benny Blanco

În urmă cu câteva săptămâni artista în vârstă de 31 de ani a făcut publică o fotografie prin care confirmă că se întâlnește cu producătorul muzical, în vârstă de 35 de ani, iar apoi a oferit o nouă reacție.

Selena Gomez

Potrivit jurnaliștilor de la People, cântăreața a reacționat pe un fanpage, în dreptul unui comentariu lăsat de un fan care i-a reproșat că este supărată pentru felul în care au reacționat prietenii ei virtuali cu privire la dezvăluirea relației. Ea a negat acest lucru, dar a dezvăluit că relația cu Benny durează deja de șase luni.

„Nu sunt supărată. Sunt șase luni. Îmi voi apăra mereu prietenii, familia și fanii până când voi muri”, a scris ea.

De asemenea, Gomez nu a ratat ocazia de a-și arăta admirația pe care o are pentru Blanco: „E mai bun decât orice altă persoană cu care am fost. Vorbesc serios”.

Totodată, Selena Gmez a dezvăluit că Blanco s-a purtat foarte frumos cu ea și, într-o altă postare, îl numește „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat”.

Potrivit People, Selena Gomez și Blanco au lucrat împreună la piesa „Single Soon”, iar în luna iulie, el a fost prezent la petrecerea dată de ziua ei.

blank