Selena
Showbiz

Selena Gomez încheie anul cu o spectaculoasă schimbare de look. „Ce aură, ce femeie!”, a scris stilistul ei

Selena Gomez încheie anul cu un nou look. Artista și-a impresionat fanii cu o nouă transformare de imagine pe care a dezvăluit-o la Paris. Vedeta în vârstă de 31 de ani a distribuit duminică o imagine inedită pe Instagram Story. De asemenea, și stiliștii ei, Erin Walsh și Philipp Verheyen, au făcut publice câteva fotografii.

Selena, care a câștigat un trofeu Billboard Music săptămâna trecută, a renunțat la nuanța de brunet în favoarea unor șuvițe blonde.

Nativa din Texas a arătat impresionant cu părul coafat în bucle lejere, în noul joc de culori.

Lookul a fost obținut cu ajutorul hairstilistului Philipp Verheyen.

Selena a mers la Paris pentru a paticipa la nunta unei prietene. Pozând într-o rochie sacou neagră de la Valentino, megastarul și-a încântat cei aproape 430 de milioane de urmăritori.

Nu mai departe de luna trecută, părul lui Gomez a arătat total diferit când a participat la inaugurarea Rare Impact Fund Benefit Gala. Pentru respectiva ocazie a afișat o tunsoare bob șic.

Selena a experimentat de-a lungul vremii cu podoaba ei capilară optând pentru lungimi, texturi și culori diferite.

Acum, actrița din „Only Murder in the Building” a fost felicitată de fani, dar și de stilist: „Ce aură, ce femeie, mulțumesc pentru încredere și pentru că m-ai primit la Paris”, a scris Verheyen.

blank