Percheziţii DNA la IPJ Braşov

 perchezitii dna ipj brasov

Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, a fost ridicat de procurorii DNA şi dus la audieri, marţi, în urma percheziţiilor desfăşurate într-un dosar în care se fac cercetări privind infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

Percheziţiile procurorilor anticorupţie au avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov, în biroul lui Claudiu Tămârjan, precum şi la locuinţa acestuia din municipiu.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că procurorii fac marţi percheziții la două adrese din municipiul Brașov, dintre care una la sediul unei instituții publice.

perchezitii Tamarjan

Percheziţiile au avut loc într-un dosar în care Direcţia Naţionale Anticorupţie Brașov face cercetări privind “săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către un funcţionar public cu statut special, cu funcţie de conducere în plan local”, a precizat sursa citată.

“Astăzi dimineaţă s-au făcut percheziţii în biroul şefului Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan”, declara Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

“În cursul dimineţii de 24 iunie, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în două locaţii situate în municipiul Braşov, din care una la sediul unei instituţii publice'”, se mai arată în comunicatul DNA.