Putin
International

Șeful serviciilor secrete ucrainene: „Putin este bolnav de cancer, iar o lovitură de stat a început deja în Rusia”

Rușii pregătesc o lovitură de stat și vor să scape de Vladimir Putin, susține șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kiril Budanov, într-un interviu pentru Sky News. Potrivit acestuia, liderul Kremlinului este bolnav de cancer.

Kiril Budanov a remarcat, în cadrul aceluiași interviu, că războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei va atinge un punct critic în august și se va încheia până la sfârșitul anului.

Războiul se va încheia până la sfârșitul anului

„Punctul de cotitură va fi în a doua jumătate a lunii august. Până la sfârșitul acestui an, majoritatea ostilităților active vor fi finalizate. Ca urmare, vom restabili puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv în Donbas. și Crimeea”, a precizat șeful serviciilor de informații.

Tactica Rusiei nu s-a schimbat, în ciuda deplasării sale spre est, a remarcat Budanov, adăugând că Rusia suferă pierderi uriașe. Șeful serviciilor de informații ucrainene spune că nu este surprins de eșecurile Rusiei în război: „Știm totul despre inamicul nostru. Știm despre planurile lor în momentul în care sunt construite”.

Putin suferă de mai multe boli. Kiril Budanov mai spune că Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare și se teme de agresiunea de la Moscova: „Suntem în război cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit. Nu este așa”.

Circulă zvonuri conform cărora președintele Federației Ruse suferă de cancerul tiroidian. La rândul său, activistul rus pentru drepturile omului, Mark Feigin, a remarcat că nu există nicio dovadă directă a bolii dictatorului rus, deoarece acesta este principalul secret de stat, dar acest lucru îi trădează înfățișarea. El spune că Putin este „un vârstnic de 70 de ani, cu o mulțime de boli”.